У Німеччині стався вибух на хімічному підприємстві, є поранені

У Німеччині стався вибух на хімічному підприємстві, є поранені

У німецькому місті Людвігсхафен (земля Рейнланд-Пфальц) стався вибух на заводі хімічного концерну BASF (фото архівне)   У Німеччині стався вибух на хімічному підприємстві, є поранені

У німецькому місті Людвігсхафен (земля Рейнланд-Пфальц) стався вибух на заводі хімічного концерну BASF, пишуть місцеві ЗМІ і пресслужба концерну.

Про вибух на заводі в Людвігсхафені повідомили близько полудня. Очевидці бачили великий стовп диму над будівлею. На місце події викликали надзвичайників, а також поліцію та екологічну інспекцію.

Причина вибуху наразі з’ясовується. Пожежу ліквідували після 14:00 за місцевим часом.

За даними BASF, у результаті вибуху 14 співробітників отримали легкі поранення, їм надали першу медичну допомогу на місці.

Згідно з попереднім повідомленням, в результаті пожежі стався викид димових газів, тому жителів Людвігсхафена та населених пунктів неподалік попросили не відчиняти вікна та двері.

Офіційна влада Німеччини наразі інформацію про вибух не коментувала.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії . Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram , Instagram та Viber Крим.Реалії . Рекомендуємо встановити VPN .

Новини України