У Львові встановлять ліфт-підйомник для маломобільних верств населення

У Львові виділять гроші на встановлення пандусів, поручнів та закупівлю ліфта-підйомника для маломобільних груп.

Про це інформує депутатський портал ЛМР.

230 тисяч гривень виділять для управління державної реєстрації, що на вулиці Городоцька, 299 на придбання вертикальної підіймальної платформи, призначеної для використання особами з обмеженою рухливістю.

484 тисячі гривень цьому ж управлінню для заміни плитки в коридорі на неслизьку і контрастну до стін приміщення та обладнання сходів поручнями з двох сторін на висоті 0,9м і 0,7м згідно з вимогами.

670 тисяч гривень управлінню охорони історичного середовища на придбання обладнання для влаштування безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення в будівлі на вул. Валовій, 20 у м. Львові.

Читайте також: Одруження та народження дітей: чи потрібно військовозобов’язаним про це повідомляти у ТЦК

«Ми розуміємо, що усі наші мешканці мають мати вільний доступ як до державних, так і до приватних структур. Тому, зараз максимально по всьому місту, а не лише в його центральній частині, мають встановлюватися пандуси, підйомні ліфти, поручні, аби маломобільні групи не відчували жодного дискомфорту пересуваючись містом, чи вирішуючи будь-які свої справи. Це, зокрема, стосується і наших ветеранів», – прокоментувала голова комісії, депутатка Наталія Шелестак.

 

Джерело

Новини України