У Львові судили чоловіків, які підпалили 4 автівки

Двоє раніше засуджених чоловіків підпалили автомобіль Renault Master біля будинку на вулиці Хоткевича, 54 через особисті неприязні стосунки з власником.

Про це повідомляє Lviv.media.

“Прийшли у двір будинку та, використовуючи заздалегідь заготовлені ними легкозаймисту речовину, картонні коробки та ганчірки, які вони принесли з собою, підклали їх під автомобіль потерпілого, облили такий легкозаймистою рідиною та підпалили, після чого, переконавшись, що автомобіль загорівся, покинули місце вчинення злочину”.

Загорілись три припарковані поруч авто: Opel, Nissan та Renault Megane. Загальна сума збитків склала понад 1,19 млн гривень. Того дня у ДСНС повідомляли про три згорілі вщент авто, однак суд встановив, що вогнем було пошкоджено чотири машини.

Читайте також: У річці на Львівщині виявили масову загибель риби (ФОТО)

Суд наклав на двох чоловіків низку обмежень, включно із забороною залишати місце проживання без дозволу, спілкуватися зі свідками та потерпілими, а також вимогу здати документи для виїзду за кордон. Термін дії запобіжного заходу встановлено до 9 жовтня. Ухвалу можна оскаржити в апеляційному порядку.

Джерело

Новини України