В автобусі, який перевернувся — були діти військових: з’явилися подробиці смертельної аварії (ФОТО, ВІДЕО)

В автобусі, який перевернувся - були діти військових: з'явилися подробиці смертельної аварії (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні вранці неподалік Старокостянтинова на Хмельниччині злетів з дороги і перевернувся автобус з дітьми. 

Як стало відомо згодом — в автобусі на відпочинок на Прикарпаття у Микуличин їхали діти військових. 

На жаль, внаслідок перекидання автобуса одна 12-річна дівчинка загинула, також загинула супроводжуюча особа, як з’ясувалося, це була мама однієї дитини, яка також була в цій поїздці 

Про ці подробиці в коментарі журналістам «Суспільного Житомир» розповіла керуюча справами виконкому Любарської селищної ради Тамара Кваша.

«Це діти пільгових категорій, яких відправили на оздоровлення в рамках нашої підтримки дітей діючих військовослужбовців, загиблих або ж зниклих безвісти військових. Тобто, в основному, це були діти, батьки яких були або є задіяні у війні з Росією. Попередньо, згідно документів та наказів, дітей по списку було 16. Внаслідок аварії загинула 12-річна дівчинка з села Громада. Доросла жінка, яка загинула, це мама однієї дитини, яка їхала в цей табір.

Ця жінка із села Стара Чортория. Попередньо була інформація, що загинули двоє дітей, але я говорила з батьком другої дитини, на яку думали, що вона загинула, і він сказав, що їхню дитину госпіталізували в Старокостянтинівську лікарню. Що стало причиною ДТП, з’ясовуватимуть фахівці. Для нас це шок, адже ми знаємо цих людей, зранку ми з ними говорили, і все було гаразд, а тут таке горе сталося», — повідомила Тамара Кваша.

54-річний водій автобуса та ще чимало пасажирів, в основному діти, травмовані і перебувають в реанімації та травматологічному відділенні. 

Чому автобус з дітьми просто злетів з дороги — наразі досі невідомо. 

Автобус з дітьми військових перевернувся і злетів з дороги
Суспільне Житомир, Поліція Хмельницької області

В автобусі, який перевернувся - були діти військових: з'явилися подробиці смертельної аварії (ФОТО, ВІДЕО)

Автобус з дітьми військових перевернувся і злетів з дороги
Суспільне Житомир, Поліція Хмельницької області

Новини України