Стало відомо, коли та де відбудеться прощання з Іриною Фаріон

Вчора, 19 липня, у Львові на Ірину Фаріон було скоєно замах, внаслідок чого вона перебуває в лікарні в критичному стані та померла попри старання медиків. Про це повідомила донька Софія Семчишин.

Парастас за Іриною Фаріон, розпочнеться в неділю, 21 липня о 19:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11).

Попрощатися можна буде до 22:00 в храмі.

Чин похорону розпочнеться в понеділок, 22 липня о 14:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11).

Поховають Ірину Фаріон на Личаківському кладовищі на центральній алеї (поле№ 22, неподалік могили Володимира Івасюка).

«Сумуємо невимовно. Ти для нас — наше життя…
Ми будемо робити все, щоб втілити Твою ідею у життя і щоб Ти побачила Україну Твої мрії: українську, сильну, наступальну, Україну-переможця!
Любимо!» — написала донька.

Що відомо про замах

Вчора, 19 липня, у Львові на вулиці Масарика підстрелили мовознавицю Ірину Фаріон, внаслідок чого вона потрапила в лікарню в критичному стані.

На місці події працювали оперативники карного розшуку, криміналісти і співробітники всіх служб поліції.

Близько 20 години у відділення невідкладної медичної допомоги лікарні Св. Пантелеймона поступила пацієнтка Ірина Фаріон. У критичному стані з ознаками відкритого проникаючого вогнепального поранення голови. Жінка перебувала у глибокій мозковій комі. Пацієнтці одразу проведена компʼютерна томографія всього тіла і пацієнтку взято в операційну.

Але, на жаль, попри зусилля медиків жінка померла у лікарні.

Джерело

Новини України