Шкіряне весілля (3 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки

3-тя річниця називається шкіряною, тож не забудьте поздоровити своїх знайомих чи друзів з цим пам’ятним днем у їхньому спільному житті. Найкращі привітання і подарунки на третю річницю з дня весілля!

Подарунки на шкіряне весілля – важливий елемент у привітанні з третьою річницею сімейного життя! Це все ще пара, яка не так давно ввійшла у спільний дім, проте вже пережила деякі злети та падіння.

Три роки спільного подружнього життя вже дещо важить. Якщо подружжя пройшло цілих три роки разом, то це значить, що їхні наміри були серйозними, а шлюб досить міцний, як шкір.

Що подарувати подружжю на 3 роки сімейного життя – шкіряне весілля:

  • Сувеніри зі шкіри
  • Книги, альбом чи блокнот в шкіряній обкладинці
  • Ремінь, сумка, гаманець
  • Шкіряний одяг
  • Прикраси та аксесуари зі шкіри

Окрім подарунків зі шкіри або квітів, можете подарувати все, що вам підказує ваша уява.

Привітання зі шкіряним весіллям у віршах

Три роки щастя і турботи,
Три роки пристрасті й вогню,
Три роки ласки та уваги,
За три роки збудували міцну сім’ю!

Як перше побачення,
3 роки пролетіли,
А серце б’ється трепетно,
Як в перші дні!

Бажаємо почуття ніжні
На роки зберегти
І всі мрії заповітні
Легко здійснити!

***

Вивчили за три роки
Ви один одного добре.
Від душі вас вітаємо
З річницею невеликою.

У це шкіряне весілля
Вам бажаємо жити без бід.
Буде ваша життя щасливим.
Вам – любові на багато літ!

Шкіряне весілля (3 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 425995

***

Три роки разом – це термін чималий,
П’янить трирічної витримки вино,
Вже один одного добре пізнали,
Уже два серця б’ються, як одне.

А попереду – так багато років щасливих,
Нехай радість наповнює кожен день,
Адже ювілей ваш, шкіряне весілля –
Сімейного життя третя лише щабель.

Ми вам бажаємо на щасливому тому шляху
У любові та в згоді все пройти,
На радість усім спадкоємців ростити,
Один одним більше злата дорожити.

***

Зі шкіряним весіллям, з трирічним союзом!
Бажаю все життя розділити вам один з одним,
Підтримувати, міцно триматися за руки,
Берегти та цінувати, щоб не відати розлуки.

Мої дорогі, нехай все буде здорово,
Сім’я довговічною, доля з добрим норовом,
Любов не зів’яне, і пристрасть не згасне,
Безмежного, чистого, світлого щастя!

***

Бажаємо щастя вам, достатку
І в житті багато світлих днів.
Зі шкіри безліч подарунків
На ваш трирічний ювілей!

Бажаю, щоб кожен день спільний
Моментів багато світлих вам дарував,
Щоб душі співали радісні пісні,
І лад у вашій родині завжди панував!

Бажаю радості, терпіння,
Свою любов завжди зберігати.
Бажаю бути єдиним цілим,
Один одного розуміти та цінувати!

Красиві вітання на 3 роки одруження у прозі

Вітаю з тим, що ви змогли пройти кордон в 3 роки. Бажаю, щоб ваше сімейне життя було таким же міцним, як символ вашої річниці, – шкіра. Нехай в ваш будинок стукають тільки добрі люди, нехай оточують тільки чисті думки. Бажаю не втрачати взаєморозуміння і берегти свою любов. Бажаю жити в підтримці та достатку. Нехай сімейна атмосфера завжди буде теплою і живою, а щастя – довговічним і постійним.

***

Вітаю зі шкіряним весіллям! Щасливих 3 роки в шлюбі – це не ювілей, але все ж знаменна дата, і нехай для вашої родини цей день завжди буде сповнений радості та теплих слів. Бажаю, щоб ваші почуття завжди залишалися міцними, якісними, як натуральна шкіра! А якщо серйозно – здоров’я, добробуту, достатку, миру, затишку, святкових хвилин веселощів і взаєморозуміння вашій чудовій родині.

Шкіряне весілля (3 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 425997

***

З річницею весілля! Ось уже 3 роки, як ваші серця з’єдналися в союз! Бажаємо вам жити в мирі та злагоді, допомагати та підтримувати, любити та цінувати, насолоджуватися один одним. Ви разом з’єднані міцним шкіряним ременем, так залишайтеся завжди вірними один одному – і в радості, і в печалі. Міцного та щасливого ​​вам сімейного життя!

***

Вітаю вас, мої дорогі, з річницею весілля! Ваша молода сім’я успішно існує вже 3 роки, і сьогодні ви відзначаєте шкіряне весілля! Так хочеться вам побажати, щоб ваша дружна сім’я була міцною, надійною і витривалою! Бажаю вам міцного здоров’я, взаємної любові, ніжності, доброти та добробуту. Будьте щасливі, здорові й кохані!

***

Щасливе число – трійка! Вітаю вас зі шкіряною річницею і бажаю залишатися один для одного надійною опорою, єдиною любов’ю і підтримкою в усьому. Нехай ваша сім’я буде щасливою та успішною. Добробуту вам, великих можливостей, міцного здоров’я і достатку!

СМС зі шкіряною річницею весілля своїми словами

Від душі вітаю зі шкіряним весіллям і бажаю невагомості та мурашок по шкірі від неземних почуттів щастя! Любіть один одного і бережіть свою сім’ю, наповнюйте свій світ радістю і святами, вірте у свої сили та разом домагайтеся будь-яких мрій!

***

Три роки – це прекрасна річниця! Бажаю вам завжди любити один одного кожною клітинкою душі! Нехай ваш маленький світ буде вічно дарувати вам затишок, радість і тепло!

***

Ось уже 3 роки, як ви живете дружною і щасливою сім’єю. Вітаю вас зі шкіряним весіллям і бажаю ніжних дотиків і завжди щирих почуттів, постійного прагнення любити та дарувати щастя одне одному, незламного сімейного добробуту і затишку у вашому домі.

Шкіряне весілля (3 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 425996

***

Зі шкіряним весіллям вас! Нехай і наступні роки вашого союзу, як і три попередні, будуть сповнені любов’ю, взаєморозумінням і терпимістю один до одного. Сімейного щастя вам, затишку та душевної гармонії!

***

Вітаю від душі зі шкіряним весіллям! Нехай 3-річна річниця принесе вам виконання заповітної спільної мрії та велику удачу, нехай ваше подальше життя буде виключно щасливим. Бажаю вам, милі, вічного кохання і світлої радості!

Прикольні привітання на 3 річницю подружжя

***

Вітаю вас зі шкіряним весіллям, з 3-річчям сімейного життя! Бажаю приємних мурашок по шкірі від палкого кохання, бажаю, щоб чоловік своїй дружині частіше дарував шкіряні чоботи з Італії, а також сумки, гаманці та клатчі, бажаю, щоб шкіряний ремінь завжди тримав чоловіка у відмінній формі. А, якщо серйозно – нехай трійка коней з радості, блага та удачі несе вас по просторах щастя і крутих мрій.

***

З 3-річчям весілля! Нехай рибка золота всі ваші виконує бажання. Щоб офшорна компанія вам приносила дохід, щоб у швейцарському банку рахунок для вас ріс. Щоб острів купили ви в океані та завжди із задоволенням там відпочивали. Щастя і любові до глибокої старості!

***

Прекрасна дата – ваша третя річниця! Бажаємо, щоб шкіряний гаманець завжди поповнював сімейний бюджет, щоб з кожним роком любов міцнішала, щастя множилося, і ніяка втома не заважала пристрасті вночі!

***

У день вашого шкіряного весілля поспішаємо побажати вам стосунків м’яких, гладких, міцних, як шкіра. Хочемо, щоб ви завжди були близькі один одному, ніколи не розлучалися, жили душа в душу. Нехай з роками ваш союз міцніє, як шкіра якісної вичинки!

***

Разом 3 роки в законному шлюбі – це вже маленька перемога. З чим вас і вітаю! І бажаю, щоб романтики та пристрасті стало тільки більше, бажаю, щоб любили аж до мурашок по шкірі, бажаю, щоб у вашій родині невичерпними були 3 речі: Щастя, гроші та здоров’ячко!

Гарні побажання зі шкіряним весіллям парі у картинках

Шкіряне весілля (3 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 425998
Шкіряне весілля (3 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 425999
Шкіряне весілля (3 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426000
Шкіряне весілля (3 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426001
Шкіряне весілля (3 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426002
Новини України