Російський суд засудив ексочільника «Кримської залізниці» до 5 років колонії

Російський суд засудив ексочільника «Кримської залізниці» до 5 років колонії

Потяг «Кримської залізниці»   Російський суд засудив ексочільника «Кримської залізниці» до 5 років колонії

Російський суд засудив колишнього голову підприємства «Кримська залізниця» Геннадія Фролова до п’яти років і двох місяців колонії загального режиму, визнавши його винним у скоєнні посадових злочинів, повідомляє пресслужба СК РФ.

«Верховним судом Республіки Крим його засуджено до 5 років 2 місяців позбавлення волі у виправній колонії загального режиму. Також засуджений зобов’язаний відшкодувати завдані підприємству збитки на суму понад 110 млн рублів», – йдеться у повідомленні.

Як стверджується, з грудня 2020 до липня 2021 року фігурант без проєктно-кошторисної документації дав незаконні вказівки щодо виконання робіт на вантажній та вантажно-розвантажувальній платформах за рахунок коштів підприємства. В результаті платформи перестали відповідати встановленим вимогам і технічно обмежені для подальшої роботи.

У квітні 2020 року російський Слідком повідомляв про затримання заступника директора «Кримської залізниці» «за перевищення повноважень».

«Кримська залізниця» перебуває під санкціями ЄС, Великої Британії та Швейцарії через будівництво Керченського мосту.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії . Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram , Instagram та Viber Крим.Реалії . Рекомендуємо встановити VPN .

Новини України