«росіяни одягаються у нашу військову форму»: боєць з позивним «Шах» розповів про ліквідацію ворожої ДРГ, — ВІДЕО

"росіяни одягаються у нашу військову форму": боєць з позивним "Шах" розповів про ліквідацію ворожої ДРГ, - ВІДЕО

Нещодавно бійці 41 окремої механізованої бригади ліквідували диверсійно-розвідувальну групу росіян, яка складалась з озброєних колишніх зеків.

Про подробиці спецоперації та як росіяни одягаються у нашу військову форму, аби ввести в оману українських захисників, розповідає боєць із позивним “Шах”.

— Перед нами була поставлена задача зібрати якмога більше інформації, зібрати документацію, рації тощо. Коли ми зайшли на об’єкт, то по нас почала працювати ворожа артилерія, танки й тд. Під час нашого відходу, росіяни почали наступати з трьох сторін. Ми побачили, що це були ДРГ. Половина була в їх формі, половина в нашій, — говорить «Шах».

Коли бійці 41 бригади ліквідували ворожі ДРГ, то побачили у них на руках багато татуювань та припустили, що це могли бути колишні в’язні. 

— У кишенях у них були ще якісь ампули з ліками, можливо то були наркотики. Типу, якби ми їх взяли в полон, то вони типу могли прикинутись хворими. Проте у них була нормальна фізична форма. Також диверсійні бійці почали вчити нашу мову, щоб вміти сказати бодай перше речення чи абзац. Але коли їх щось питаєш, то переходять на свою й розумієш, що то ворог, — резюмував боєць.

Нагадаємо, миколаївські десантники знищили відразу 7 російських БМП з піхотою.

Новини України