Раніше прокладав Інтернет-мережі у Миколаєві, а сьогодні служить зв’язківцем у 41 бригаді: історія воїна із позивним “Ракета”, — ФОТО

Раніше прокладав Інтернет-мережі у Миколаєві, а сьогодні служить зв’язківцем у 41 бригаді: історія воїна із позивним “Ракета”, - ФОТО

Сьогодні миколаївець Євген із позивним “Ракета” проходить службу зв’язківцем у 41 окремій механізованій бригаді. Раніше чоловік прокладав Інтернет-мережі у рідному місті.

Як проходить військова служба Євгена, як він разом з побратимами боронить нашу країну в найгарячіших ділянках фронту, розповіли у 41 окремій механізованій бригаді.

Євген, Фото 41 окремої механізованої бригади

Воїн розповідає, що фактично він сьогодні проходить службу за своєю спеціальністю.

— До речі, в юності строкову теж служив зв’язківцем. Зараз на війні моє головне завдання — постійний та стабільний Інтернет-зв’язок між усіма нашими підрозділами. Також, при потребі я успішно працюю із іншими видами зв’язку. Служба дуже важка та відповідальна. Адже стабільний та надійний зв’язок — це головна запорука перемоги у бою,— каже Євген із позивним “Ракета”

Євген, Фото 41 окремої механізованої бригади

Євген пригадує, як із побратимами працювали на найгарячіших ділянках фронту. Інколи доводилось бути справжніми альпіністами.

У містах Часовому Яру, Торецьку, Нью-Йорку воїни цілодобово відновлювали та лагодили зв’язок під постійними обстрілами та бомбардуваннями. Раз на одній точці вийшло з ладу спеціальне обладнання. “Ракета” та його побратими працювали на чималій висоті і добре бачили, як усе місто палало від нещадного ворожого вогню. Згодом декілька потужних КАБів влучили неподалік. На щастя, бійці залишились живими та неушкодженими і успішно виконали відповідальне завдання.

— Я пишаюсь своїм колективом та побратимами. Це дуже досвідчені та бойові хлопці, з якими разом ми вже пройшли вогонь та воду. Дуже хочемо якомога швидше передати по наших каналах зв’язку найголовнішу новину про нашу Перемогу, — каже Євген.

«Ракета» наголошує, що їм з побратимами зараз дуже потрібне поповнення.

— Закликаємо патріотичних, розумних, вмотивованих хлопців, які добре знають техніку, приєднуватись до нас! У нашій бригаді та нашому підрозділу Ви знайдете застосування своїм знанням, вмінням та навичкам! Виборюємо мирне майбутнє України разом!, — говорить миколаївець. 

Євген, Фото 41 окремої механізованої бригади

Нагадаємо, раніше у 41 бригаді показали, як проходить навчання піхотинців. 

Новини України