Програма ReFormEd підготує фахівців, які втілюватимуть зміни в освіті

Програма ReFormEd підготує фахівців, які втілюватимуть зміни в освіті

За результатами навчання учасники програми матимуть можливість отримати роботу в одній з освітніх команд

Програма ReFormEd підготує фахівців, які втілюватимуть зміни в освіті

Розпочалась реєстрація на програму ReFormEd, що передбачає практичне стажування професіоналів із різних галузей, які прагнуть долучитися до втілення змін в освіті.

За результатами програми учасники матимуть можливість отримати роботу в одній з освітніх команд: МОН, Українського інституту розвитку освіти, Українського центру оцінювання якості освіти, Інституту освітньої аналітики, або стати частиною Команди підтримки відновлення та реформ МОН, Офісу впровадження НУШ.

Метою співпраці є втілення стратегічного плану МОН «Освіта переможців».

«Стати учасником ReFormEd – це можливість не просто спостерігати за змінами, а бути їхньою рушійною силою, адже реформи роблять люди», – наголошують у Міністерстві освіти і науки.

Ключовими напрямами програми, за якими буде відбуватися навчання, є нормопроєктування, зміст освіти, комунікації, освітня аналітика, професійний розвиток учителів та менеджмент освітніх проєктів.

У межах ReFormEd учасники прослухають лекції провідних освітніх експертів, долучаться до практичних завдань, воркшопів і тренінгів, присвячених упровадженню освітніх політик за напрямами.

Для кожного учасника розроблять індивідуальну траєкторію розвитку, а впродовж програми ментори й лідери напрямів будуть підтримувати їх.

Реєстрація для участі в програмі триватиме до 3 листопада, сама програма стартує 10 листопада.

Новини України