Привітання з днем народження

День народження – особливе свято. У дитинстві ми чекаємо на нього з радістю, нетерпляче, а рік триває довго-довго, і такі бажані іменини не наступають. Але ось час починає мчати швидше… З віком здається, що роки миготять, як сторінки в книзі, яку ми швидко перегортаємо: дні народження приходять все частіше, ми стаємо все старшими, і іноді здається, що так і не встигаємо щось важливе розглянути на цих сторінках під назвою Життя. Бажаю Вам у день народження, щоб життя Ваше було наповнене, щоб нічого важливого не було втрачено, а всі плани та мрії збувалися. Нехай будинок Ваш буде повною чашею, робота вдавалася, а довкола завжди будуть готові підставити плече рідні та друзі. Будьте щасливі!


Вітаю  з Днем народження! Бажаю здоров’я і натхнення, любові і уваги, тепла і сонячного настрою, успіхів у всьому, яскравих вражень і веселки емоцій! Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача і везіння!


З Днем народження! Щиро бажаю успіхів, нових відкриттів, щастя, оптимізму, здоров’я, підкорення нових вершин, любові і матеріального благополуччя!


З Днем народження!
Бажаю щастя і натхнення.
Хай буде все в житті потужно,
Без горя і без жалю.
Мрії хай здійсняться скоро,
Щоб жилося вільно й гордо.
Радості, тепла і світла,
І любов, що все зміцнила. Мирного неба над головою!


З Днем народження! Нехай цей день буде сповнений радістю, любов’ю і теплом близьких людей. Бажаю тобі міцного здоров’я, яке допоможе здійснити всі мрії та досягти поставлених цілей. Нехай у твоєму житті завжди буде місце для щасливих моментів, сміху і незабутніх вражень. Бажаю, щоб кожен новий день приносив натхнення і бажання рухатися вперед. Нехай удача завжди буде твоєю вірною супутницею. Бажаю тобі великої любові, взаєморозуміння і гармонії в родині. Нехай друзі завжди будуть поруч, підтримують і надихають. Бажаю тобі успіхів у всіх починаннях і нових досягнень. Нехай твоє життя буде сповнене світлом, добром і радістю!


З Днем народження вітаю,
Сонця й радості бажаю.
Нехай кожен день дарує
Щастя, радість, мир і злагоду.
Здоров’я міцного, як камінь,
Любові, що зігріває.
Успіху в усьому,
Хай здійсниться все по-доброму.


З Днем народження! Нехай цей особливий день принесе тобі море радості, щастя і незабутніх вражень. Бажаю тобі міцного здоров’я, яке допоможе здійснити всі твої мрії та плани. Нехай кожен день буде наповнений світлом, добром і любов’ю. Бажаю тобі невичерпного натхнення та енергії для нових звершень. Нехай удача завжди буде твоєю вірною супутницею в житті. Бажаю, щоб поряд завжди були справжні друзі, готові підтримати у будь-який момент. Нехай твоя родина буде надійним тилом і джерелом натхнення. Бажаю тобі великих успіхів у всіх починаннях і досягнення нових вершин. Нехай кожен новий день дарує тобі радість, усмішки та теплі обійми. Бажаю тобі багато щасливих і незабутніх миттєвостей. Нехай твоє життя буде сповнене гармонією та задоволенням. Бажаю тобі сил для подолання всіх труднощів і викликів. Нехай здійсняться всі твої найзаповітніші мрії. Залишайся таким же чудовим і неповторним, як ти є!


 


Вітаю тебе з Днем народження! Нехай кожен день твого життя буде наповнений світлом і радістю. Бажаю тобі міцного здоров’я, щастя і гармонії. Нехай усі твої плани реалізуються, а мрії здійсняться. Хай поруч завжди будуть віддані друзі і люблячі люди, які підтримують і надихають. Нехай кожен день дарує тобі нові можливості, позитивні емоції і незабутні враження. Зі святом тебе!


Вітаю з Днем народження! Бажаю тобі яскравих емоцій, незабутніх подій і безліч приємних сюрпризів. Нехай кожен день буде наповнений щастям і гармонією, а всі мрії здійснюються легко і швидко. Бажаю тобі здоров’я, яке ніколи не підведе, і сил для реалізації всіх планів. Нехай успіх супроводжує тебе у всіх справах, а вірні друзі завжди будуть поруч. Бажаю тобі багато любові, тепла і затишку у твоєму домі. Нехай життя дарує тобі тільки приємні моменти і щирі усмішки. Бажаю тобі мудрості у вирішенні будь-яких питань і натхнення для нових звершень. Нехай кожен день приносить радість і задоволення від життя. Залишайся таким же світлим, добрим і чудовим!


Нехай доля оточує теплими фарбами, а життєва стежка буде без перешкод. Щоб у сім’ї була згода та кохання, а кожен день починався із сонячного настрою та позитиву. Мрій, посміхайся, радій. Мої щирі вітання! З Днем народження!


Вітаю з Днем народження! Бажаю тобі невичерпного натхнення, яке допоможе досягати нових вершин і реалізовувати найсміливіші ідеї. Нехай у твоєму житті буде багато щасливих і світлих моментів, які залишаться в пам’яті на довгі роки. Бажаю тобі міцного здоров’я, адже без нього важко насолоджуватися життям сповна. Нехай у твоєму домі завжди панує любов, гармонія і взаєморозуміння. Бажаю, щоб твої друзі завжди були поруч, підтримували і надихали тебе. Нехай кожен новий день приносить лише позитивні емоції і радість. Хай твоє серце буде наповнене теплом, а душа спокійною. Бажаю тобі здійснення всіх мрій і досягнення всіх поставлених цілей. Нехай доля завжди буде прихильною до тебе і дарує лише найкраще!



Вітаю з Днем народження! Бажаю натхнення, здоров’я, гармонії, кохання, радості в кожному дні та гідного життя з неймовірними пригодами, досягненнями й новими відкриттями! Нехай вдача, та успіх завжди крокують поряд з життям!


Щиро вітаємо всією родиною, з Днем народження! Нехай квітне доля в роках прекрасних на рідній і вільній землі! Мирного неба над головою, святого хліба на столі, палкої любові в серці, ніжної втіхи від діточок, задоволення від роботи, здійснення найзаповітніших мрій!


Сердечно вітаю з Днем народження! Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Гарного настрою, натхнення, наснаги, творчих злетів, потужних звершень, добробуту, оптимізму і миру! Нехай множаться й збуваються Ваші мрії та бажання! Нехай кожен Ваш день буде значущим, яскравим й результативним


З днем народження! Нехай мрії збуваються, плани втілюються в життя, друзі не підводять, кохання міцніє. Щастя тобі без кислинки, а доброта та радість ароматом розливається навколо. Перемог в житті та легкого польоту, спокою в душі та небі. Нехай люблять та цінують ті, хто милі твоєму серцю.


 

Вітаю! Вдячний долі що познайомила мене з тобою. Такої світлої, теплої людини ніколи не буває багато. І саме тому до тебе так тягнуться люди. Бережи цей ореол теплоти, не розчаровуйся, нехай доля приносить тобі лиш добро та благодать. Нехай любов буде твоїм орієнтиром в житті. Здоров’я міцного та добробуту. Знай, моє плече завжди підтримає та стане поруч. З днем народження!



З Днем народження! Нехай цей особливий день принесе тобі безліч позитивних емоцій і незабутніх вражень. Бажаю тобі міцного здоров’я, адже це найважливіше для щасливого життя. Нехай удача завжди буде на твоєму боці, а кожен день наповнений новими можливостями та успіхами. Хай поруч завжди будуть люблячі та вірні друзі, які підтримують у будь-якій ситуації. Нехай твоя родина буде твоїм надійним тилом і джерелом натхнення. Бажаю тобі здійснення всіх мрій і планів, навіть найсміливіших. Хай кожен новий день приносить радість, посмішки та щирі емоції. Бажаю, щоб ти завжди відчував тепло і турботу близьких. Нехай твоє життя буде сповнене гармонії, миру та добробуту.


Затишку в домі та тепла в серці. Бо така тепла, позитивна людина як ти мусить бути Щаслива. Нехай все погане забудеться, а хороше примножиться. Нехай прилітають в гості гарні вістки, позитивні думки, слова підтримки та любові. З днем народження!


Вітаю! Нехай твій життєвий корабель пливе без штилів і ураганів. Нехай у нього завжди буде улюблена пристань, де чекають всі, хто тебе люблять і цінують. Де ти можеш відчувати себе в безпеці та теплі. Мрій, живи, борись, перемагай, люби, кохай, плануй, радій. Нехай здоров’я та друзі ніколи не підводять тебе. Посміхайся новому дню і мирному небу.


З днем народження! Мирного неба, вірних друзів, здоров’я та успіху. Нехай в житті гірчить лиш чорний шоколад, а пахощі кави завжди можна розділити з тими, хто милі твоєму серцю. Нехай мрії та плани здійснюються, а успіх супроводжує по життю. Нехай у твої двері стукають тільки хороші люди, добрі вісті та цікаві



Ти ж знаєш, що не тільки в день народження, але і в будь-який інший день я бажаю тобі тільки від щирого серця і дуже щиро всього прекрасного і життєрадісного! Кохання, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань та творчих звершень! З днем народження!


Бажаю бадьорості, сили, надії, здоров’я, терпіння, мрії та її виконання, любові, тепла, удачі, радості, достатку, енергії, світла, натхнення, посмішок, успіху, доброти, вірності, захоплення! А ще крутих підйомів, яскравого життя, сили духу, вогню, бажання та просто сп’яніння від щастя!


Залізного здоров’я, широких можливостей і невичерпних сил, бажаємо в День народження! Нехай в житті тебе по п’ятах переслідує успіх і ніколи не відстають удача і благополуччя. Бажаємо тільки приємних турбот, великого достатку. Завжди сміливо йти вперед, до своїх бажань і цілей. Лови кожен позитивний момент і насолоджуйся


 

Новини України