Поліцейські розслідують обставини ДТП у Чернівцях, у якій травмувалися 11 людей

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Чернівцях, у якій травмувалися 11 людей

Учора ввечері, 9 липня, у Чернівцях, на перехресті вулиць Галицький Шлях та Коломийська, трапилася ДТП з потерпілими.

За інформацією відділу комунікації поліції Чернівецької області, внаслідок зіткнення автомобіля «Volkswagen Transporter» з евакуатором «Mercedes-Benz», тілесні ушкодження отримали водій та 10 пасажирів мікроавтобуса. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу. За фактом ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Для з’ясування обставин ДТП на місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та співробітники патрульної поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що 69-річний водій автомобіля «Volkswagen Transporter», рухаючись по вулиці Галицький Шлях у Чернівцях, зіткнувся з евакуатором «Mercedes-Benz», яким керував 62-річний житель Тернопільської області, який виїжджав з вулиці Коломийської.

Унаслідок аварії водій та 10 пасажирів мікроавтобуса, серед яких двоє дітей 9 та 12 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Водія евакуатора та ще двох громадян медики оглянули на місці та надали допомогу без госпіталізації.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Новини України