Побажання гарного дня і мирного неба в прозі, у віршах, смс та християнські: листівки на кожен день

Побажання гарного дня і мирного неба в прозі, у віршах, смс та християнські: листівки на кожен день

Побажання гарного і вдалого дня своїми словами, в віршах, в смс, християнські

Ми підібрали для вас побажання гарного дня та настрою в прозі, віршах, смс, щоб потішити своїх близьких, коханих і друзів. Надсилайте побажання гарного дня та мирного неба в картинках і даруйте позитивні емоції!

Всі ми любимо отримувати побажання гарного дня та барвисті картинки від близьких та рідних людей. Милі і ніжні побажання гарного дня і настрою, доброго ранку, безсумнівно, стануть чудовим привітанням.

Побажання мирного неба в Україні

Після 24 лютого 2022 року світ українців назавжди змінився. Тепер рідні та близькі бажають не просто гарного дня, але й мирного неба, тиші, спокою та миру всій Україні.

Бажаю нам всім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

Побажання мирного неба

***

Мирного неба вам всім, Божого благословіння, гарного настрою та доброго тихого ранку.

Побажання мирного неба

***

Хай сонце посміхається,

Пташки співають пісень.

Хай мрії всі збуваються

І мирним буде день!

Побажання мирного неба

***

Нехай Господь принесе мир в вашу родину та всій Україні!

Побажання мирного неба

***

Бажаю вам та вашій родині гарного мирного дня, спокійного вечора та тихої ночі.

Побажання мирного неба

***

Бажаю Вам гарного дня та мирного неба над головою!

Побажання мирного неба

***

Гарного дня! Нехай у твоїй родині панує злагода, оселя повниться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте у цей день, додають сил і душевного спокою. Бажаю усім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні.

Побажання мирного неба

***

Мені не потрібні Мальдіви — хочу гуляти Майданом Незалежності з тобою і знати, що над нами мирне небо! Гарного дня!

Побажання мирного неба

***

Нехай над головою завжди буде ясне небо і яскраве сонце!

Побажання мирного неба

***

Гарного весняного дня! Я не можу обійняти тебе зараз, але можу побажати тобі мирного неба над головою сьогодні і завжди.

Побажання гарного і вдалого дня своїми словами і картинках

Хіба можна не посміхнутися, якщо з самого ранку на вас чекає нове побажання доброго ранку і гарного дня? Прочитання прекрасних повідомлень та милих листівок дарує почуття радості та щастя. Тому, якщо ви хочете подарувати комусь такий самий позитив на весь день, варто надіслати йому привітання і листівку. На це ви витратите лише хвилину свого часу, зате навіть короткі побажання гарного дня відразу ж піднімуть настрій хлопцеві, дівчині, чоловікові, дружині або просто найкращому другові.

Оригінальні побажання гарного дня

Бажаю тобі творчих ідей, позитивних емоцій, а приємний шелест грошових купюр нехай буде нагородою за чергове життєве досягнення.

***

Нехай красиво сяюче, неймовірно променисте і приголомшливо тепле, а тому зігріваючий все навколо сонце, раптом жартівливо посміхнеться тобі і пустотливо підморгне, пухнасті хмари в високому небі складуться в слово «удача», а легкий вітерець ніжно обіймає тебе і злегка розтріпає твою зачіску, і від цього твій настрій стане шикарним, а день – чудовим!

***

Листівка для гарного дня

Бажаю тобі провести цей день від початку до кінця цікаво, весело і незабутньо!

***

Бажаю тобі сьогодні блискуче пройти співбесіду у примхливої ​​фортуни, здати успішно іспити успіху і радості, не «завалити” залік у почуття гумору. Нехай всі ці суворі екзаменатори без коливань поставлять тобі лише відмінні оцінки. Гарного дня!

***

Побажання гарного дня другу

Нехай все, що є сьогодні в твоїх планах, обов’язково здійсниться! Нехай везіння сьогодні так і ходить за тобою!

***

Бажаю Вам щасливого початку дня, нехай сьогодні все буде вдаватися і гармонійно складатися.

***

Побажання гарного дня

Бажаю, щоб удача сяяла тобі яскравою зірочкою, зігрівала добрим сонечком і підганяла наполегливим вітерцем. Нехай шлях до благополуччя і успіху буде схожий на кольорову веселку, яка випромінює позитив і вселяє впевненість, спокій і віру в перемогу.

***

Бажаю, щоб навіть дрібні труднощі не затьмарювали твоє велике серце! Гарного дня тобі, хороша людина!

***

Бажаю гарного дня

День нехай почнеться з посмішки, викинь з голови всі непотрібні проблеми, турботи, і просто насолоджуйся цим прекрасним днем, нехай сьогодні тебе оточують тільки прекрасні люди і світ дарує заряд бадьорості на цілий день. Нехай твої очі сяють від щастя і іскряться красою. Вся робота йде як по маслу, і день пройде просто чудово. Вдалого дня і чудового настрою.

***

Нехай день цей стане найкращим, немов сонячний березневий промінчик. Що зігріє і душу і шкіру хай не буде він сумним і нудним.

***

Побажання гарного дня в картинці

Бажаю гарного дня, щоб він приніс нові перемоги і радості, щоб всі рішення були правильними і приносили задоволення. Нехай день буде легким і продуктивним!

***

Почни свій день з ніжною посмішки, яка повернеться радістю, з ласкавого слова, бо воно повернеться до тебе успішними справами, нагородить приємним спілкуванням, подарує відмінний настрій. Нехай цей день буде добрим, веселим і вдалим в нескінченній низці твоїх щасливих днів.

***

Вдалого і гарного дня

Бажаю тобі по-справжньому гарного, вдалого, щасливого дня. Нехай в твоїй дамській сумочці (де зазвичай чорт ногу зломить) сьогодні все необхідне швидко знайдеться. Нехай в найвідповідальніший момент не розрядиться телефон. Нехай каблуки не зламаються, а колготки не порвуться. Нехай начальник гідно оцінить твою роботу і зробить тобі комплімент. Загалом, прекрасного дня для прекрасної жінки!

***

Щоб твій день сьогодні з кожною годиною ставав все краще, а посмішка на обличчі все ширше!

***

Листівка з побажанням гарного дня

Ти стоїш того, щоб кожен твій день був хорошим! Почни вже з цього моменту, з цього самого дня, який принесе радість і розуміння того, в чому сенс щастя.

***

Бажаю, щоб сьогоднішній день став лише краплею в морі нестримних веселощів і яскравих позитивний емоцій, береги якого – солодке блаженство.

***

Побажання гарного дня на будь-який смак

Бажаю гарного дня, який вам подарує радість і щастя, спільний успіх і велику удачу. Нехай сьогодні все у вас вийде, нехай цей день перетворить в реальність ваші мрії і подарує вашій парі справжнє свято чудового настрою.

***

Гарного дня тобі, добрих новин і радісних подій. Нехай в цей день, та й в усі інші, доля потішить тебе і побалує, буде щедрою на приємні подарунки та несподівані милі сюрпризи. Нехай проблеми легко вирішуються, справи будуть успішними, душа посміхається, а серце невпинно радіє життю.

Оригінальні побажання гарного дня і настрою

***

Бажаю вам доброго дня, проведеного в хвилинах ніжності і чарівності, в моментах веселощів і чудес, в спільних прагненнях до мрій і бажань, в цікавих сюжетах і події, в променях світлої любові і блаженства.

***

Новий світанок, новий початок … Чогось грандіозного і не забувайте! З таким настроєм виходь сьогодні з дому! Я вже бачу: щасливий результат в цієї доленосної перипетії, вшанування і скандування твого імені на вустах мільйонів … Так-так, все саме так і буде. Ти давно до цього йшов і у тебе обов’язково все вийде! Вірю я, вір і ти!

***

Побажання гарного дня

Бажаю вам гарного дня, проведеного в хвилинах ніжності і чарівності, в моменти веселощів і чудес, у спільних прагненнях до мрій і бажань, в цікавих сюжетах та події, в променях світлої любові і блаженства.

***

Нехай цей день несе посмішки! Нехай він принесе удачу!

***

Прийми мої побажання гарного дня

Бажаю, щоб ніколи не збулися ніякі побажання від твоїх недругів, якими б вони не були великими, а збулися, нехай маленькі, але побажання від твоїх друзів!

***

Нехай все, що є сьогодні у твоїх планах, обов’язково здійсниться! Хай везіння сьогодні так і ходить за тобою!

***

Гарного настрою і хорошого дня

Бажаю, щоб цей день приніс тобі трильйон несподіваних, але бажаних сюрпризів та незабутніх емоцій!

***

Бажаю, море добра, океан удачі, і цілу гору щастя! Нехай гроші ніколи не кінчаються, здоров’я не зменшується, а настрій завжди буде святковий. Нехай доля тебе щиро любить, а все хороше в твоєму житті — зростає день за днем!

***

Бажаю тобі гарного дня і хорошого настрою

Нехай сьогодні у тебе буде момент для щастя, причина для посмішки та час для мрії! Надсилаю тобі побажання гарного дня від усього серця!

***

Зумів хтось – зможуть і інші. Не зміг ніхто – будь першим! Бажаю гарного і вдалого дня!

***

Побажання доброго ранку і гарного дня

Місяць пропав, зірки вже не видно, і сонце поспішає порадувати нас своїм теплом. А я поспішаю порадувати тебе своїм побажанням доброго ранку і ось цим милим смайликом :) Доброго дня.

***

Бажаю тобі, щоб весь день в справах був порядок, і ніщо не засмучувало планів!

***

Смішні побажання гарного дня і доброго ранку

Бажаю, щоб цей чудовий день був сповнений вдалих обставин, яскравих успіхів та приємних сюрпризів! Бажаю бути на позитиві і бачити у всьому тільки плюси! Все буде так, як ти мрієш, пам’ятай про це!

***

Надсилаю тобі свої побажання гарного дня! Нехай він буде наповнений митями ніжності і любові, хвилинами щастя і радості! Нехай сьогодні втілиться мрія і бажання збудуться!

Побажання гарного дня: картинки на кожен день

***

Побажання гарного та вдалого дня – це можливість потішити своїх близьких та друзів. Вони додають сил на нові звершення та допомагають створити позитивний настрій:

Прийми мої побажання гарного дня і настрою

Надсилаю тобі побажання гарного дня! Бажаю, щоб цей день став початком довгої низки з приємних і тривалих моментів в житті!

***

Нехай сьогодні всі мрії здійсняться, а талан, від ранку постукавши у двері, вже ніколи тебе не залишить. Прокидайся, зустрічай і хапай його за хвіст. Гарного тобі дня.

Побажання гарного дня в прозі

***

Немає слів, щоб показати, як мені хочеться, щоб кожен твій день був добрим і погожим. Бажаю сонця в небі і спокою на душі!

***

Хай сонце сьогодні тішить і надихає тебе неймовірним сяйвом, прозоре повітря п’янить і одночасно бадьорить, від цього все-все виходить по-особливому чудово, а настрій стає все дивніше, забезпечуючи усмішку — красиву і щиру на твоєму обличчі!

Гарного тобі дня

***

Бажаю весь день усмішки людям дарувати і ні в якому разі не хандрити!

***

Бажаю, щоб сьогоднішній день подарував тобі одні лише позитивні емоції, щоб домашні потішили своїми успіхами, а керівництво грішми похвалило вже за твої особисті заслуги!

***

Дні бувають дивовижними і вражати неординарними подіями, просто звичайними і не несуть нічого несподіваного … Але сьогоднішній день нехай стане особливим! Бажаю, щоб все у тебе виходило краще бажаного, новини були б прекрасними, досягнення – помітними і яскравими! А я надсилаю тобі побажання гарного дня і настрою!

***

Настав ранок, пора ось і вставати, поспішаю дня хорошого швидше побажати!

Обіймаю і бажаю гарного дня

***

Бажаю гарного дня. Нехай це «сьогодні» стане для тебе новою перемогою, новою історією успіху і успіху. Я хочу, щоб сьогоднішній день кожну хвилину малював на твоєму обличчі усмішку, щоб будь-який момент був натхненням і везінням для тебе.

***

Ранок – показник того, як ти проведеш весь наступний день. Так ось. Від самого раннього ранку сьогодні я бажаю, щоб ти на все натикався. Та ні! Не на кота, сплячого на порозі і не на іграшки, розкидані дітьми квартирою, і не на ліхтарні стовпи… Я бажаю тобі натикатися лише на талан, гарний настрій, позитивно налаштованих людей і на добру похвалу твого начальника. Чудового тобі ранку і гарного дня!

Гарного та вдалого дня

***

Доброго дня. Щоб тебе оточували тільки приємні люди. Щоб було багато радості, успішних справ, хороших подій і цікавих новин.

***

Тільки сонце показало свої перші промені, а поспішаю побажати тобі доброго ранку. Нехай новий день подарує нам нову і красиву зустріч.

Доброго ранку і гарного дня

***

Надсилаю побажання гарного дня. Не просто хорошого і продуктивного, але і такого, що приносить щастя і задоволення від витрачених зусиль і досягнутих результатів. Сподіваюся, ти не будеш забувати думати про мене у цьому потоці подій і знайдеш час зателефонувати. Люблю тебе.

***

Нехай сьогодні тобі обов’язково пощастить у коханні і кар’єрі, а з нескінченної боротьби з собою і власними страхами переможцем вийде здоровий глузд. Доброго дня.

Доброго дня, позитивних емоцій

***

Немає слів, щоб показати, як мені хочеться, щоб кожен твій день був добрим і погожим. Бажаю сонця в небі і спокою на душі!

***

День схожий на дитячу гру-головоломку пазли. Адже полотно дня виткане з маленьких кольорових фрагментів. Іноді вони вдало підходять один до одного і утворюють цілісну красиву картинку. А ось іноді варто поламати голову, щоб скласти малюнок так, як треба. Бажаю тобі сьогодні вдало вирішувати всі проблеми, підбираючи рішення, так само уміло, як і частинки головоломки. Яскравого і позитивного тобі дня!

Побажання доброго ранку і гарного дня

Доброго ранку тобі і гарного дня

Доброго ранку і гарних вихідних. З усіх свят найважливіше — життя. І святкувати його потрібно кожен день!

***

Як би не почався ваш день: з дощу чи сонця, будьте вдячні Богу за те, що ваш день почався. Доброго ранку і гарного дня.

***

Побажання гарного дня і настрою для тебе

Доброго ранку і гарного дня. А все-одно все буде добре. Ми так часто чуємо ці слова, але нам треба надіятися і вірити в справжні чудеса!

***

Доброго ранку, чудового дня! Бажаю весь день відчувати за спиною крила і всі справи робити з натхненням.

***

Прийміть наші привітання доброго ранку і гарного дня

Я не хочу прокидатися, не хочу працювати… Все, що я хочу — це відсилати тобі повідомлення весь день. Що може бути приємніше? Прийми мої побажання доброго ранку і гарного дня.

***

Доброго ранку і гарного дня! Зігрівайтеся сьогодні хорошими думками, мріями та сподіваннями!

***

Надсилаю побажання гарного дня і доброго ранку

Я відкрила зранку вікно, і мене зустрів сонячний ранок, який мені нагадав твою посмішку. Сонце світило так ласкаво, і я згадала твої очі. А вранішній вітерець був таким ніжним, що я згадала твої губи. Я так скучила за тобою. Скоріше прокидайся і приходь до мене. З добрим ранком. Гарного дня!

***

Нехай моє повідомлення пройде через сотні холодних мікросхем, інтернет-павутин і довгих проводів… Сподіваюся, крізь рядки ти зможеш відчути всю мою палку любов до тебе. Тому що всі мої шляхи, якими б заплутаними вони не були, ведуть до тебе. Доброго ранку і гарного дня.

***

Доброго ранку і гарного дня

Скоріше прокидайся, моя любов! Я домовився з дощем, сьогодні у нього вихідний. Я підігрів сонечко, сьогодні воно буде світити з подвоєною силою і розбудить тебе ніжними променями. Я навіть домовився з пані Фортуною, весь день тобі буде супроводжувати удача. Вже з самого ранку я почав робити цей день незабутнім для тебе.

***

Нехай цей чудовий день буде яскравим і насиченим, адже удача буде супроводжувати тебе скрізь і у всьому! Нехай все, чого бажає твоє серце, сьогодні без праці збудеться! Ти дуже цілеспрямований і працьовитий чоловік, а значить, успіх тобі забезпечений!

***

Доброго ранку і вдалого дня

Бажаю почати ранок з посмішки і відмінного настрою, високих цілей і неймовірного натхнення!

***

З добрим ранком, з бадьорою силою, з хорошим настроєм, з новою надією, з великою радістю. Бажаю зустріти цей день упевнено й весело, а провести його успішно та красиво! Нехай все у тебе виходить, нехай з самого ранку тобі почне везти.

***

Побажання доброго ранку і гарного дня

Я не знаю, наскільки вдало пройшла твоя ніч, але нехай ніщо не зіпсує тобі ранок. Нехай він буде чудовим, бадьорим і свіжим, щоб вдихнути в твою свідомість радісний настрій на весь день.

***

Нехай цей день буде наповнений сонячним світлом і теплом, посмішками друзів і просто перехожих людей. Не засмучуйся через дрібниці і не звертай уваги на дрібні труднощі.

***

Надсилаю теплі побажання доброго ранку, гарного дня

Затишного, ранку, дорогі друзі! Прийміть від нашої родини найщиріші побажання доброго ранку, гарного дня і настрою! Нехай ваше пробудження буде солодким, погляд – добрим, думка – свіжої! Сніданок – смачним, кохана людина поруч і настрій – кращим! І як би не склався ваш сьогоднішній день, візьміть від нього найкраще, а все інше забудьте і не згадуйте ніколи! Бажаємо вам так діяти і по життю! І щоб ви не робили, чим би не займалися, робіть це із задоволенням, інакше, взагалі не беріться навіть починати! Все що вас оточує, має приносити вам задоволення, інакше, навіщо тоді жити? Ми народжуємося для того щоб бути щасливим і дарувати радість навколишнього світу! Так давайте так і будемо проводити свої дні й не впускати в свою свідомість негатив! Нехай ваш настрій веде вас до успіху і радує всіх! Бажаємо вам рівноваги душі, гармонії, спокою, впевненості і щастя!

***

Я від усього серця надсилаю тобі побажання доброго ранку, гарного дня! Тобі важко дається ранкове пробудження, тому хочу побажати, щоб сьогодні воно було як ніколи легким і приємним. Нехай весь день пройде так, як ти того бажаєш, але для цього тобі просто необхідно прямо зараз посміхнутися.

***

Побажання гарного дня

Бажаю прекрасного ранку, чудового настрою і сяйливої усмішки на весь день! Нехай цей ранок почнеться радісно і легко, весело і вдало, нехай початок дня буде успішним, а сам день принесе багато натхнення та самореалізації!

***

Розплющуй швидше очі, з добрим ранком! Пора вставати і робити великі справи, домагатися бравих цілей і радіти життю. Нехай ранок буде насиченим і бадьорим, щасливим і надихаючим.

Доброго ранку і вдалого дня

***

Доброго ранку! Прокинься, збадьорись і за роботу! Теплого сонечка тобі в віконце, запашної кави і дуже смачного сніданку на кухні. Надсилаю побажання доброго ранку і гарного дня!

***

Доброго ранку і чудового дня! Бажаю бадьорого пробудження, безтурботної неквапливості, передчуття чудового дня. Нехай яскраве сонце подарує невичерпне джерело енергії, веселий настрій задає тон, а щастя обіймає покривалом любові.

Гарного дня, дарую обійми

***

Зазвичай вітають з днем народження, з ювілеєм, річницею, або ще якимось святом. А я вітаю тебе з початком нового дня! Нехай він буде успішним, щасливим і принесе тобі море позитивних емоцій!

***

Доброго і бадьорого ранку. Швидше розплющуй очі і вдихай повітря щастя, заряджайся позитивом та енергією і вперед — здійснювати благородні вчинки і добрі діяння. Бажаю успіхів на весь день, веселощів, гарного настрою та чудового самопочуття.

Мила листівка для гарного дня

***

Доброго ранку. Скоріше прокидайся і вирушай назустріч мрії. Бажаю почати ранок з посмішки і чудового настрою, високої мети і неймовірного натхнення. Нехай тіло буде повне сил і енергії, а душа гарно співає нотами щастя.

***

Бажаю найдобрішого і чудового ранку, який подарує тобі грайливий настрій, непереможне бажання звернути гори і добиватися своєї мети, невтомні сили, відмінне самопочуття і прекрасну погоду за вікном.

З чудовим днем тебе. Гарного і вдалого дня

***

Бажаю доброго ранку і чудового настрою. Нехай ранкові промені сонця постукають в твоє вікно, нехай ранкова свіжість подарує натхнення й наснагу, нехай ранкова посмішка допоможе вибрати успішний шлях на цілий день — шлях до успіху і щастя.

***

Прокидайся! Новий день чекає на тебе, моя мила, так що час покидати своє тепле ліжечко і вирушати підкорювати світ. Доброго ранку! Сьогодні, я впевнений, тебе буде чекати маса позитивних емоцій і вражень, які не тільки здивують тебе, але і потішать. Потягнися, посміхнися яскравому сонечку і вперед у ванну — змивати залишки сну.

Доброго ранку і чудового дня

***

Здивуйся новому дню, яскраве сонечко давно стукає в твої зашторені вікна. Я знаю, ти ще напевно спиш і переглядаєш свої кольорові сни, але, тобі вже пора з ними прощатися, адже попереду тебе чекає день, який, безсумнівно, принесе тобі багато значущих, позитивних емоцій. Так, вставай моє миле сонько, вмивайся, збирайся, і вперед, підкорювати світ своєю сліпучою красою і харизмою. Доброго ранку, хай все у тебе буде чудово.

***

Зичу доброго і чудового ранку та гарного дня, бажаю яскравих променів сонця і щирих посмішок. Хай легко почнеться цей день, нехай крапельки ранкової роси дадуть свіжість твоїм ідеям, нехай ніжний спів пташок наповнить душу натхненням і радістю.

Гарно дня і чудового настрою

***

Гарний день починається з гарних думок і добрих справ. Нехай у Вас буде саме так! Доброго ранку і вдалого дня!

***

Приємної подорожі в новий день! Бажаю тобі прокинутися в гарному настрої, щоб отримати сили вершити добрі справи! Гарного дня!

Побажання доброго ранку і гарного дня

***

Нехай на нас чекає бадьорий ранок, з якого настане гарний день, що подарує — теплий вечір і затишну ніч! Прийми мої побажання гарного дня!

***

Здоров’я, щастя та добра,

Наснаги, успіхів, тепла.

І повсякденно, повсякчас

Хай буде все у вас гаразд!

***

Нехай ніколи не охолоне у вашому будинку вогнище, в горнятку — кава, а в серці — любов! Доброго ранку і Гарного дня!

***

Нехай день буде вдалим, а настрій — чудовим!

Побажання гарного дня у віршах

Побажання гарного дня в листівці

Позитиву і добра,
Легкого бажаю дня,
Щоб вийшло все,
Щоб все було добре!

***

Від серця тобі посилаю люблячи

Мої побажання гарного дня!

Нехай з неба тобі посміхається сонце,

Променями добра зігріваючи віконце.

***

Хочеться побажати доброго ранку і гарного дня

Побажання гарного дня і настрою в прозі – це не єдина можливість подарувати позитивний настрій. Душевні вірші завжди радують серце і приносять хороші відчуття:

Нехай живеться без сумнівів,

І печалей на душі!

Нехай все в житті відбувається,

Так, як хочеться тобі!

***

Нехай, як прожектор, світить сонце

В твоє промите віконце,

І нехай, як скатертина-самобранка,

Тобі дасть все твоя ділянка,

І дім твій стане повною чашею

До загальної радості — і нашої!

Гарного тобі дня! Не бійся, сяй!

***

Бажаю побільше красивих моментів,

Друзів найкращих і компліментів,

Щасливим, вдалим нехай буде день

Чудових новин і найкращих пісень!

***

Я тебе коханий, бачила уві сні!

Дуже не хотілося прокидатися мені!

Настав ранок, пора, миленький вставати,

Поспішаю денька хорошого швидше побажати!

Гарного дня та чудового настрою

***

Я бажаю позитиву,

Зустрічей, спілкування, креативу,

Загалом, зрозумів ти мене –

Хай буде гарним цей день!

***

Нехай буде цей день вдалим,

Виконувати важливі справи,

Зважаться складні завдання, —

Перемог, визнання і кохання!

***

З добрим ранком тебе,

Посміхнися скоріше,

Легкого бажаю дня,

Бути тобі бадьоріше!

Скрізь і всюди встигнути,

Найчастіше посміхатися,

А ще не втомлюватися,

Життям насолоджуватися!

***

Доброго ранку бажаю,

Позитивчик посилаю,

Настрій з ними на додачу,

Радість і поцілунок на удачу.

Гарного дня і позитивного настрою

***

Доброго ранку, добро посилаю,

І настрій тобі побажаю,

Посмішок тобі і гарного дня,

Нехай буде все прекрасно в тебе цього дня!

***

Нехай цього ранку сон твій обірветься

Передчуттям посмішки і чудес.

І спів птахів в твоє вікно увірветься,

Як музика безсмертна небес.

Побажання гарного дня чоловіку та коханому

Бажання коханому доброго і гарного дня

Коханий мій, нехай прийдешній день тебе гріє моєю любов’ю, немов сонячне світло! Хай обдарує тебе сяйвом моєї ніжності, як навколишнє повітря. Нехай тебе, ніжно цілує вітер, передаючи мої поцілунки крізь відстань! І тоді удача не посміє відвернутися від тебе!

***

Доброго дня тобі! – хочеться сказати сьогодні. І вчора хотілося, і два дні тому, і три… Це щастя – прокидаючись, думати про тебе і знати, що засипати я буду в затишному обіймах твоїх рук. Доброго дня тобі! Хочеться бути поруч кожну хвилину, прибирати все непотрібне, похмуре, сіре з душі твоєї, оберігати спокій. Доброго дня, щастя моє!

***

Побажання доброго дня чоловіку чи коханому

Бажаю доброго дня, любов моя. Нехай це «сьогодні» стане для тебе новою перемогою, історією успіху і успіху. Я хочу, щоб сьогоднішній день кожну хвилину малював на твоєму обличчі усмішку, щоб кожен міг був натхненням і везінням для тебе.

***

Я просто тебе люблю і обожнюю твою посмішку! Посміхайся завжди! Доброго дня тобі, коханий!

***

Хочу побажати своїй коханій людині — доброго дня! Щоб тебе оточували тільки приємні люди. Щоб було багато радості, успішних справ, хороших подій і цікавих новин. Люблю тебе, мій золотий!

***

Ти самий ніжний і красивий! Ти мій коханий! Самий пристрасний і привабливий, нехай сьогодні день твій буде просто чудовий!

***

Побажання гарного дня у картинках

Надсилаю найкращі побажання гарного дня своєму чоловіку і коханому! Мені всю ніч снилися красиві сни про нас з тобою. І тому, як тільки я прокинулася, то відразу вирішила написати тобі побажання доброго ранку. Давай прокидайся, прокидайся з ліжечка і приходь до мене. Нас з тобою чекає цілий день.

***

Моя любов тихенько і непомітно підкрадеться до тебе крізь скло променями ранкового сонечка і поцілує ніжно в щічку, спускаючись до шиї і млосно шепочучи тобі побажання на наступний день!

***

Доброго ранку і гарного дня

Так хочеться, щоб у коханого день розпочався з посмішки. І побажання гарного дня чоловіку в цьому вам допоможуть:

Я хочу побажати тобі чудового дня.

Нехай вдалим він буде дуже успішним.

І з ранку навмання ти цілуй мене,

Будь зі мною самим ласкавим, кращим і ніжним.

Виходять нехай у тебе все справи,

Всі проблеми підуть відпочивати нехай в сторону.

Я з тобою як квіточка з ранку розцвіла.

Не забудь, милий, вдень свою енергійну дівчину.

***

Нехай сьогодні кружляє над твоєю, коханий, головою прекрасний птах удачі, нехай кожним помахом своїх крил він відганяє від тебе всі проблеми, хай береже він тебе від біди, і закликає своїм прекрасним співом успіх у всіх справах. Щоб день твій наповнився, радістю і його енергія залишалася з тобою до ночі, а на ранок тебе знову чекав птах удачі.

***

Нехай буде день вдалий, світлий і приємний,

Нехай задумки вдаються на всі сто,

Нехай у справах не буде зовсім білих плям,

І бурхливий грошовий йде до тебе потік!

***

Доброго дня, побажаю люблячи:

Нехай виповнюється все у тебе!

Потрібно – незримою я стану стіною,

Щоб всі невдачі обійшли стороною.

Везіння, коханий, гарних ідей,

В дорозі зустріти надійних людей,

Справи завершивши, бути задоволеним собою

І як можна скоріше – повертатися додому!

Гарного дня чоловіку, коханому

***

Коханий мій, нехай прийдешній день тебе гріє моєю любов’ю, немов сонячне світло! Хай обдарує тебе сяйвом моєї ніжності, як навколишнє повітря. Нехай тебе, ніжно цілує вітер, передаючи мої поцілунки крізь відстань! І тоді удача не посміє відвернутися від тебе!

***

Дорогий мій, нехай прийдешній день

Запахне Весною, наче бузок,

Засвітиться сонцем, відбиваючись в очах,

Наповнивши любов’ю, тобі посміхаючись!

Нехай принесе день сяйво успіху,

Наповнить весь час дзюрчанням сміху,

І нехай приведе тебе до вечора ніжно,

Щоб зануритися в сон пристрасті безмежно!

Коханий, гарного і вдалого дня

***

Мій улюблений і дорогий чоловік, моє щастя і моя нагорода, бажаю вдалого і світлого дня, прекрасного настрою і звершення дива, приємних сюрпризів і радісних моментів. Нехай день пройде плідно і принесе масу вражень.

***

Нехай цей день принесе тобі мільйон сюрпризів і приємних вражень. Нехай яскраво світить сонечко і співає душа. Гарного тобі дня, любове моя! Плідного, насиченого і легкого!

Побажання гарного дня коханому

***

Бажаю доброго ранку коханому моєму чоловічкові. Нехай воно почнеться бадьоро і весело, хай сонце за вікном подарує натхнення і посмішку, нехай смачний сніданок подарує масу сил енергії для проведення успішного і насиченого дня. Бажаю, щоб удача і везіння були сьогодні весь час з тобою. Цілую.

***

Моя радість, я тобі бажаю самого прекрасного і доброго дня. Нехай все у тебе вийде! Нехай успішно будуть досягнуті всі поставлені цілі, нехай цілий день у тебе буде високий ентузіазм і чудовий настрій, впевненість в собі і супутня у всьому удача. Люблю тебе.

Гарного дня, побажання коханому

***

Хочу побажати своїй коханій людині — доброго дня! Щоб тебе оточували тільки приємні люди. Щоб було багато радості, успішних справ, хороших подій і цікавих новин. Люблю тебе, мій золотий!

***

Мій дорогий, коханий — доброго тобі дня! Нехай позитив і жвава націленість на результат, зроблять цей день максимально легким і продуктивним. Відчувай мою любов і підтримку. Обіймаю тебе і цілую!

Побажання гарного дня дівчині, дружині, коханій

Гарного дня коханій дівчині

Завжди хочеться привітати свою кохану дівчину чи дружину з гарним днем. А тому ми підібрали для вас побажання в прозі та віршах, а також милі листівки:

Бажаю, щоб сьогоднішній день перетворився в солодку булочку, начинка у якої – блиск твоїх щасливих очей і щира радість.

***

Я з ласкою і теплом спішу до тебе,

Адже ти важливіше всіх в моїй долі!

Хочу тобі побажати,

Щоб цілий день могла ти помріяти!

І нехай проходить цей день чудово,

Нехай будеш, як звичайно, ти чарівна!

Побажання гарного дня дівчині

***

Найкрасивіша дівчина моя,

Від усієї душі бажаю тобі гарного дня,

Нехай все у тебе виходить,

Нехай гострі кути згладяться.

***

Мила моя Киця! Сумую за тобою…

Мрію обійняти тебе, ніжно поцілувати

в ці неповторні вуста і тихенько

прошепотіти тобі на вушко – кохаю тебе.

Листівка коханій «Доброго ранку і гарного дня»

***

Між нами зараз кілометри, але голос Твій ніжний я ловлю, і мені хочеться крикнути на весь світ: я люблю Тебе, дуже сильно люблю. Гарного дня, моя кохана.

***

Настає ласкавий ранок і ти, як пелюстки троянди, відкриваєш свої прекрасні очі. Доброго ранку, мій ангел. Нехай початок дня буде в тебе щасливим і безтурботним, нехай гарний настрій будуть стимулом для робочого дня. Хай буде в тебе все так, як ти захочеш, кохана, і очікування та заповітні мрії стануть дійсністю. Я шалено щасливий, коли чую твій ніжний, ласкавий голосок. Нехай моя любов завжди буде оберегом для тебе. Будь щаслива, моя хороша.

Гарного дня, будь щаслива

***

Як прекрасно народження нового дня! Перші сонячні промінчики вмиваються сріблястою росою. Таку красу просто необхідно побачити. Я запрошую тебе на це видовище. Скоріше прокидайся, моє сонечко. Я бажаю тобі найкращого, самого прекрасного ранку. Нехай хороша погода принесе тобі гарний настрій, нехай птах щастя неодмінно прилетить до тебе сьогодні. Будь завжди такою ніжною, трепетною і ласкавою. Я люблю тебе більше життя. Цілую тебе палко й міцно. Ти найкраща на світі.

***

Бажаю чудового дня, моя любов! Все, що ти заплануєш, нехай виповниться приємно, легко і наповнить тебе відчуттям щастя. Нехай цей день фарбується чудовими яскравими фарбами і принесе тобі удачу. Він здивує, зворушить, порадує, подарує успіх і чарівне везіння. А моє серце буде поруч з тобою, зігріваючи кожну секунду.

Листівка для гарного дня

***

Мені не потрібен будильник, щоб прокинутися. У мене є твоя любов, яка з легкістю піднімає мене вранці, тому що кожний новий день чекаю з нетерпінням, щоб провести його з тобою. Вдалого тобі дня, моя кохана.

***

Хай гарно світить, неймовірно променисте і приголомшливо тепле, а тому що зігріває все навколо сонце, раптом жартівливо усміхнеться тобі і пустотливо підморгне, пухнасті хмари у високому небі складуться в слово «удача», а легкий вітерець ніжно приголубить тебе і злегка розтріпає твою зачіску, і від цього твій настрій стане шикарним, а день — чудовим!

Гарного дня, кохана

***

Мені хочеться побажати тобі вдалого і приємного дня, який принесе у ваше життя радість, успіх і безліч приємних емоцій, які будуть веселити твою душу ще довго після цього. Нехай день почнеться весело, в компанії приємних людей, і з прекрасною теплою атмосферою. Хай сонце пошле тобі заряд енергії на весь день, і день виявиться заповнений приємними сюрпризами. Вдалого дня тобі!

***

Богинями не народжуються, ними стають. Ось і тобі я бажаю встати раніше і божественно змінитися. Зроби зарядку для бадьорості, нанеси макіяж для краси, підбери в гардеробі неповторний образ для неперевершеності і відчуй себе богинею. Тепер твій день просто зобов’язаний бути щасливим і безтурботним. Бажаю, щоб ніякі життєві труднощі і мінливості долі не затьмарили твій день!

Гарного дня. Кохаю тебе

***

Бажаю доброго дня, любов моя. Нехай це «сьогодні» стане для тебе новою перемогою, історією успіху і успіху. Я хочу, щоб сьогоднішній день кожну хвилину малював на твоєму обличчі усмішку, щоб кожен міг був натхненням і везінням для тебе.

***

Почни свій день з ніжної усмішки, яка повернеться радістю, з ласкавого слова, бо воно повернеться до тебе успішними справами, нагородить приємним спілкуванням, подарує відмінний настрій. Нехай цей день буде добрим, веселим і вдалим у нескінченній низці твоїх щасливих днів.

***

Кохана, нехай сьогодні радісні вести білими голубками сядуть тобі на плечі, намисто з сонячних зайчиків підкреслить твою могутність, а калейдоскоп світу м’яким і пухнастим килимом стелеться біля твоїх ніг. І нехай легкий подих вітерця моїм поцілунком торкнеться твоєї щоки, доносячи кришталевий дзвін моєї любові.

СМС-побажання гарного дня

СМС-побажання гарного дня в картинках

Нехай цей день, як добрий гість,
Несе успіхи, щастя, радість,
Щоб обов’язково збулося
Все те, про що тобі мріялося!

***

Чудового ранку!
Прекрасного дня!
Сподіваюся ти будеш,
Нудьгувати без мене!

***

Побажання гарного дня

Короткі побажання гарного дня, які можна надіслати другові чи близькій людині в смс-повідомленні – це можливість підняти настрій і подарувати радість:

Щоб сьогоднішній день приніс тобі тільки перемоги!

***

Бажаю дня гарного, прекрасного, вдалим щоб кожен був момент! Ти моя красуня, приймай комплімент!

Побажання вдалого дня

***

Цілую! Бажаю тобі самого класного, в усьому сьогодні успіху прекрасного!

***

Доброго тобі дня, нехай ранкове сонечко заряджає позитивною енергією на весь день!

Цитата про гарний день

***

Найщиріші побажання безтурботного дня лови, мій бажаний, від мене!

***

Великий привіт від мене, бажаю гарного дня!

Прикольні побажання гарного дня

Смішні побажання гарного дня: картинки

Хватить мені снитися, а то я буду спати весь день! Гарного дня!

***

І в цій біганині: справи, робота,
Щоб встигала ти і перепочивати!
Прикро, що сьогодні не свято…
Та все ж не забувай відпочивати!

***

Смішні побажання гарного дня і доброго ранку

Сподіваюся, батарейка всередині тебе добре зарядилася за ніч і ти будеш цілий день стрибати, скакати і все встигати, як заводний зайчик! Прийми мої побажання гарного дня і настрою!

***

Надсилаю побажання гарного дня тобі! Чудово розумію, що тобі солодко спалося і зовсім не хочеться вставати. Але пора, пора починати новий день! Удача і успіх вже чекають на тебе! Так що – підйом!

***

Позитивного дня і доброго ранку

Як оригінально побажати гарного дня? Для цього вам підійдуть веселі побажання на кожен день:

Бажаю, щоб день був яскравим і веселим, обрамленим сонячною посмішкою, здатним творити нереальні справи і досягати шаленого успіху у всьому! Ну і ще краще, щоб цей чудовий день починався не з ранку, а пізніше – десь з 12!

***

Нехай цей звичайний день твого життя стане для тебе несподівано-прекрасним! Нехай у начальника буде гарний настрій, а бухгалтер повідомить про підвищення зарплати, нехай всі люди, яких ти зустрінеш, будуть привітні, а всі плани знаходять підтримку у долі.

Прикольні побажання гарного дня

***

Якщо ти прокинулася і мені від цього стало світло і тепло, значить ти моє Сонечко!

***

Якщо ти будеш представляти, що тобі належить відмінний день, то повір, що навіть якщо світ перевернеться, то ти цього не помітиш.

Веселі побажання гарного дня

***

Що потрібно для гарного дня? Велика кружка кави зранку, муркотіння теплого кота і хоча б трішки сонечка!

***

Від серця тобі шлю я побажання — гарного дня і кохання!

Жартівливі побажання гарного дня

***

Чашечка гарного настрою від мене тобі! Нехай весь день буде сповнений гарних подій та веселих жартів!

***

Доброго тобі дня! Хоч до вихідних ще дуже далеко, але не варто сумувати!

Короткі побажання гарного дня

***

Будь-який день буде вдалим, якщо починати його з посмішки!

***

Гарного та вдалого дня! Живіть так, щоб в очах була радість, в серці — любов, а на душі — спокій!

Християнські побажання гарного дня

Гарного тобі дня

Побажання гарного дня і картинки в християнській тематиці – це саме те, що потрібно, якщо ви хочете, щоб благословити близьку людину:

Хай Господь буде розкіш твоя, і він сповнить тобі твого серця бажання!

***

Доброго, світлого та щасливого божого дня!

Християнські побажання гарного дня

***

Бажаємо вам Благословенного Божого дня! Нехай над вашим домом завжди буде Божа ласка!

***

Благословенного дня! Нехай світ Божий заповнює кожен куточок вашої душі та серця!

***

Доброго тобі дня! Нехай Божа любов наповнює ваш дім теплом та благодаттю!

***

Господи! Сьогодні я дякую за все, що є в моєму житті! Благословенного дня!

Благословенного дня і Божої ласки

***

Бог подарував нам новий день! Нехай він буде сповнений ласкою і любов’ю.

***

Доброго тобі дня! Нехай Слово Боже і Молитва завжди будуть на першому місці!

Новини України