Перед Керченським мостом зібралося понад тисячу машин – російська влада

Перед Керченським мостом зібралося понад тисячу машин – російська влада

Керченський міст. Архівне фото   Перед Керченським мостом зібралося понад тисячу машин – російська влада

У чергах на під’їзді до Керченського (Кримського) мосту з боку РФ та Криму зібралося понад 1110 автомобілів, повідомляє підконтрольний російській владі телеграм-канал про оперативну ситуацію на мосту.

«У черзі з боку Тамані перебуває 620 транспортних засобів. Час очікування понад дві години. У черзі з боку Керчі перебуває 490 транспортних засобів. Час очікування близько двох годин», – йдеться у повідомленні.

Час очікування, як стверджується, близько двох годин.

Глава Мінтрансу РФ Роман Старовойт раніше заявив, що на Керченському мості задіяні оглядові модулі контейнерного типу. Чиновник стверджує, що легковий автомобіль при перетині мосту оглядають лише шість хвилин, автобуси — до 15 хвилин.

При цьому радник мера Маріуполя Петро Андрющенко раніше пояснив, що російська влада посилила правила проїзду Керченським мостом. За його словами, приблизно за 10 км від мосту починає працювати РЕБ, збиваючи GPS. Крім того, автомобілям потрібно пройти перевірку як при перетині кордону автомобілем. Є два варіанти: сканер та ручна перевірка.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії. Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram, Instagram та Viber Крим.Реалії. Рекомендуємо встановити VPN.

Новини України