Педагогів запрошують на тренінги з запровадження українознавчого компонента

Педагогів запрошують на тренінги з запровадження українознавчого компонента

Метою тренінгів є ознайомлення з контентом та надання інструментів для ефективної онлайн освіти

Педагогів запрошують на тренінги з запровадження українознавчого компонента

Міністерство освіти і науки України пропонує педагогам пройти тренінги, спрямовані на ефективне впровадження українознавчого компонента в навчальний процес.

Метою навчальних тренінгів є ознайомлення з дистанційним контентом для українознавчих предметів та надання вчителям інструментів для ефективної дистанційної освіти.

Як відомо, українознавчий компонент – це скорочена освітня програма для школярів, які перебувають за межами України, яка дає змогу зменшити навчальне навантаження на учнів, які очно вчаться в країні перебування та водночас дистанційно здобувають освіту в Україні.

До компоненту входять предмети, які не викладають за кордоном: українська мова, українська література, історія України, географія, Захист України, основи правознавства.

Навчання педагогів стартує 21 серпня і складатиметься з навчальних вебінарів і практичних тренінгів, які охоплюють широкий спектр тем: від використання модифікованих програм та викладаннях конкретних дисциплін до практичних методик викладання на дистанційці.

Детальніше з програмою навчання та графіком можна ознайомитись за покликанням.

Охочі узяти участь у тренінгах мають зареєструватися на вебінар до 15:00 дня, що передує даті заходу.

Після реєстрації вам прийде лист-підтвердження та покликання на Zoom.

Новини України