Nissan підготував ексклюзивну версію Navara Black Edition (ФОТО)

Nissan представив нову ексклюзивну версію свого пікапа Navara під назвою Black Edition, яка з’явиться в продажу в Австралії на початку вересня за ціною від 60 455 доларів.

Спеціальна серія створена на базі моделі Navara ST Dual Cab 4×4 automatic і вирізняється затемненими елементами кузова, зокрема чорними 17-дюймовими легкосплавними дисками, чорними дверними ручками, корпусами дзеркал, спортивною дугою та акцентними вставками в нижній частині дверей.

Передня частина автомобіля також отримала темне оформлення з матово-чорною окантовкою решітки радіатора. Покупцям запропонують стандартні кольори кузова White і Black Star, а також преміальне фарбування у відтінках Twilight Grey або Brilliant Silver за додаткову плату.

Під капотом Nissan Navara Black Edition встановлено 2,3-літровий дизельний двигун з турбонаддувом потужністю 190 к.с. і 450 Нм крутного моменту.

Він працює в парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу з електронним керуванням.

До стандартного оснащення входять світлодіодні фари, аудіосистема на шість динаміків, 8-дюймовий сенсорний екран, підтримка Apple CarPlay і Android Auto, а також сім подушок безпеки та круїз-контроль.

Nissan планує випустити лише 400 екземплярів Navara Black Edition, що робить цю версію особливо привабливою для колекціонерів та поціновувачів обмежених серій.

Новини України