«Не було жодної хвороби»: екс-продюсер Винника зробив гучну заяву про співака

"Не було жодної хвороби": екс-продюсер Винника зробив гучну заяву про співака

Колишній продюсер співака Олега Винника Олександр Горбенко різко висловився в сторону екс-підопічного, звинувативши його у брехні про лікування від тяжкої хвороби і допомозі українській армії.

Про це пише «РБК-Україна» з посиланням на Facebook-сторінку Олександра.

Так, Горбенко опублікував у своїх соцмережах довгий пост, в якому обговорив діяльність співака з початку повномасштабної війни.

Продюсер пояснив, що вирішив зробити це через втому від постійних звинувачень на свою адресу з боку фан-клубу Винника та його команди.

Зі слів чоловіка, артист виявив непрофесіоналізм і не виконав свої зобов’язання. Від’їзд його до Німеччини призвів до скасування безлічі запланованих заходів, включно з концертами, інтерв’ю та фотосесіями.

Також Горбенко зазначив, що Олег злукавив щодо свого лікування від серйозного захворювання.

«Ви знали, що до війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але завзято півтора року розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу», — написав продюсер.

«Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверту маячню про якусь зраду з боку продюсера і команди, як мантру вперто повторювати цю нісенітницю», — звернувся до фан-клубу співака він.

Олександр також звинувачує Винника в обмані щодо його фінансової допомоги ЗСУ.

Продюсер зауважив, що фан-клуб співака публікує одні й ті самі фотографії та відео у звітах, а також незрозуміло, звідки надходять кошти і яким саме підрозділам надається допомога.

Горбенко готовий вибачитися, якщо виявиться неправий, і попросив команду Винника надати повні звіти.

Новини України