На Львівщині у «Mitsubishi Рajero» згорів чоловік (ФОТО)

 

На Львівщині вогнеборці тричі виїжджали на пожежі в автомобілях, одна з яких забрала життя.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, 12 серпня о 13:16 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Самбір Самбірського району в автомобілі «Volkswagen Passat». Горів моторний відсік на площі 1,5 кв.м. Пожежу локалізовано о 13:26 та о 13:29 ліквідовано рятувальниками 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Самбір. Врятовано автомобіль. Внаслідок займання ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 17:13 надійшло повідомлення про пожежу в с. Орів Дрогобицького району на відкритій території. Горіло сіно та автомобіль «Mitsubishi Рajero». На жаль, у палаючому авто було виявлено тіло власника 1969 року народження. Пожежу локалізовано о 17:40 та ліквідовано о 18:23. Причини виникнення займання наразі встановлюють правоохоронці.

Читайте також: на Львівщині вночі згорів житловий будинок.

Ввечері того ж дня, о 21:38 рятувальники отримали повідомлення про пожежу поблизу с. Розвадів Стрийського району на трасі «Київ-Чоп» в автомобілі «ВАЗ 2105». Водій намагався ліквідувати займання вогнегасником, проте повністю погасити пожежу вдалося лише рятувальникам о 21:52. Вогонь знищив моторний відсік на площі 1 кв.м. Врятовано автомобіль. На щастя, внаслідок цієї пожежі ніхто не постраждав.

 

Джерело

Новини України