«МХП-Урожайна країна» спільно з філією «МХП-Андріяшівський елеватор» сплатило близько 50 млн грн податків у I півріччі 2024 року!

«МХП-Урожайна країна» спільно з філією «МХП-Андріяшівський елеватор» сплатило близько 50 млн грн податків у I півріччі 2024 року!

Усі підприємства компанії МХП спільно перерахували до бюджетів усіх рівнів майже 3,7 млрд грн у вигляді податкових нарахувань, внесків і зборів. У порівнянні з I півріччям 2023 року обсяг податкових відрахувань збільшився на 40%.

Нагадаємо, що загалом у попередньому 2023 році підприємства компанії МХП перерахували до бюджетів всіх рівнів понад 6 млрд грн. Таким чином, вже кілька років поспіль МХП залишається лідером зі сплати податків в агросекторі. 

«Сплата податків – важлива частина діяльності нашого підприємства. У період воєнного стану їхня роль стає ще більш значущою. І попри всі виклики повномасштабної війни ми продовжуємо працювати та робити свій внесок в розвиток країни. Кожен сплачений податок – це підтримка нашої держави, її економічної стабільності та процвітання. Наповнення бюджету дозволяє забезпечувати фінансування армії, медичних закладів, освітніх програм та інших важливих сфер життя. Ми продовжуємо сумлінно виконувати свої обов’язки перед державою, адже розуміємо, що це наш вклад у майбутнє України», – коментує директор ТОВ «МХП-Урожайна країна» Андрій Рибалко. 

Продовжуємо розвивати компанію та країну, в якій живемо та працюємо! 

 

Новини України