Лляне весілля (4 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки

4-та річниця весілля називається лляною, тож не забудьте поздоровити своїх знайомих чи друзів з ювілеєм у спільному житті. Найкращі привітання і подарунки!

Подарунки на лляне весілля – важливий елемент у привітанні з четвертою річницею сімейного життя! Це все ще молода пара, яка вже встигла стати сім’єю. Також 4 роки називають ще мотузяним весіллям. За 4 роки чоловік і дружина вже освоїлися та подібні тому, як переплітається мотузка або волокнам льону. Їх вже не так просто розлучити.

На чотири роки спільного подружнього життя пов’язували чоловіка та дружину мотузкою, які своєю чергою намагалися виплутатися з неї. Якщо в результаті їм не вдавалося виплутатися, значить, їх союз буде міцним і довговічним.

Що подарувати подружжю на 4 роки сімейного життя – олов’яне весілля:

  • Скатертина
  • Рушники
  • Постіль
  • Текстильні вироби з льону
  • Сувеніри, які імітують переплетення

Окрім подарунків з льна або квітів, можете подарувати усе, що вам підказує ваша фантазія.

Привітання з лляним весіллям у віршах

***

Разом ви 4 роки,
Немов у казці, провели.
Крізь тумани, негоду
Ви любов свою знайшли.

Вітаємо з лляним весіллям!
Стали ви вже ріднею,
Нехай же з річницею кожної
Шлюб стає сильніше!

***

Чотири роки разом – цілком пристойний строк.
Все вивчено, і зданий вже сімейний ваш урок.
Іспит щодня доводиться складати,
Щоб любов велику повік не втрачати!

Бажаю вам терпіння і мудрості у всьому.
Нехай Бог оберігає ваш добрий, теплий дім,
І багато-багато щастя в долонях принесе,
І кожну хвилину від горя береже!

Лляне весілля (4 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426174

***

У сім’ї лляне весілля!
В день такий що ж побажати?
Щоб будинок був повна чаша,
А любов з роками – краще.
Щоб у мирі та разом
Ви своє виткали щастя,
Щоб в домі дитячий сміх
Був приємністю для всіх.
Щоб ви в любові купалися
І від щастя посміхалися!

***

Минуло чотири славних роки,
Льняна річниця – клас!
Як льон, нехай буде чистим, міцним
І довговічним життя у вас!

Так нехай же в цьому домі
З любов’ю радісно живуть!
Нехай нитки міцні лляні
Долю і життя навік пошиють!

***

Чотири роки ви одружені.
Як швидко все пронеслося!
Вас вітаємо з цією датою.
Хочемо, щоб мирно вам жилося.

Щоб ви не сварилися один з одним,
Щоб друзів був повен дім,
Щоб сміх і радість були всюди,
Щоб тільки щастя було в нім!

Красиві вітання на 4 роки одруження у прозі

***

Від щирого серця хочу вас привітати з лляним весіллям. Як росте льон, нехай так само зростає ваше сімейне щастя. Наближається ваш перший ювілей, а поки міцніше тримайте один одного за руки, зігрівайте один одного любов’ю та увагою. Будьте міцною і самодостатньою сім’єю, щасливим та вірним подружжям. Нехай ваш спільний шлях буде таким же світлим і гладким, як лляне полотно.

***

Сьогодні ваша чудова дата! Вітаю з 4-річчям спільного життя! Нехай день вашого лляного весілля подарує неймовірне щастя на двох і почуття радості, нехай ваше життя наповнюється чудовими ідеями та важливими подіями, нехай вам завжди вдається долати будь-які перешкоди в житті, міцно тримаючись за руки та щиро люблячи один одного.

***

Вітаю від щирого серця з вашим лляним весіллям. Ви в законному шлюбі вже 4 роки, і вам все було по плечу. Бажаю вам і далі з успіхом долати всі життєві перешкоди, бажаю насолоджуватися кожним моментом щастя, бажаю жити в повному достатку і душевній гармонії, бажаю світлих почуттів і ніжності небесних тонів. Будьте завжди радісними та щасливими. З лляним весіллям вас!

***

Подумати тільки, вже четверта річниця з того самого неймовірного, наповненого почуттями дня, як ви стали узаконеним одним цілим – сім’єю. А здається, тільки вчора ви крадькома прощалися біля під’їзду, не бажаючи розлучатися. В цей день, настільки особливий для вашої родини, мені хотілося б побажати вам запаморочливої ​​любові, яку ви неодмінно збережіть до кінця своїх днів, гармонії, терпіння, взаємної підтримки та розуміння, адже саме ці компоненти є основою сімейної ідилії. Не припиняйте один одного дивувати. Даруйте нові яскраві емоції. Захоплюйтеся один одним і бережіть ваше дивовижне, ніжне почуття, завдяки якому ви створили сім’ю.

Лляне весілля (4 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426178

***

Вітаю вас з 4-річчям подружнього життя! Льняне весілля – період світлих мрій, почуттів, емоцій і надій для вас. І я від щирого серця бажаю всього доброго вашій родині, матеріального достатку і повної гармонії. Нехай у вашому житті присутні всі 4 стихії: нехай яскраво горить вогонь вашої любові, нехай бурхливим потоком течуть до вас гроші, нехай вам дихається повітрям щастя, нехай стійкою буде земля під вашими ногами!

СМС з лляною річницею весілля своїми словами

***

Сьогодні у вас річниця, лляне весілля! А льон, це символ краси, тому в цей день я бажаю вам, щоб ваша пара завжди залишалася такою ж квітучою і красивою, щоб ваші почуття з кожним роком зростали та міцніли, щоб між вами завжди панувала гармонія і любов.

***

Сьогодні у вас лляне весілля. А льон – це символ стосунків, які вже устоялися. Тому побажати вам хочеться, щоб сім’я міцніла з кожним днем. Зберігайте віру і відданість один одному. Нехай любов буде чистою, як льон, а життя таким же м’яким та легким, як ця тканина! З річницею вас!

***

У четверту річницю вашого весілля бажаємо вам любові, свіжості почуттів, щирих емоцій. Нехай ваш будинок стане місцем, де живе щастя. Будьте вірні своїм відносинам, бережіть один одного і цінуйте кожен момент, прожитий поруч.

***

Вітаємо з лляним весіллям! Бажаємо, щоб ви разом відпочивали на Балі. Щоб ваш бюджет сімейний ніколи не охляв і щоб чоловік спокійно міг виконувати всі капризи дружини.

Лляне весілля (4 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426176

***

Вітаємо з річницею вас! Нехай життя кипить і кожен місяць буде медовий! Щоб і через 50 років очі іскрилися, як в день весілля і всім прикладом були ви!

Прикольні привітання на 4 річницю подружжя

***

Вітаю вас з 4-річчям подружнього життя! У лляне ваше весілля бажаю бігти назустріч своїм чудовим мріям, як два зайченя біжать по синьому полю квітучого льону. Нехай всі проблеми йдуть на всі 4 сторони, користуйтеся по повній силами всіх 4-ох стихій. Любіть до знемоги та будьте щасливі до нестями.

***

Дороге подружжя, сьогодні ваша сім’я святкує своє чотириріччя, іменоване в народі лляним весіллям. Нехай ваше сімейне життя буде таким же гладким, як лляна скатертина, а ваші взаємини стануть з роками такими міцними, що ніякі негаразди не зможуть їх порвати!

***

Від душі вітаю вас з вашої лляною річницею. Ви в шлюбі вже 4 роки і я бажаю, щоб вашій родині процвітати та бути здоровими завжди допомагали 4 стихії: Земля щастя і радості, Повітря любові та надії, Вогонь достатку та удачі, потік Вод здоров’я і добробуту.

***

Вітаю вас з 4-ма роками подружнього життя. У ваше лляне весілля я побажаю вам більше пристрасних і романтичних ночей на свіжому м’якому лляному ліжку, а також величезного щастя небесного кольору льону, блага на віки та життя, як свято, без сімейних драм і сварок.

***

В’ється життя мотузкою і течуть року. Тільки з кожним роком, любов ваша стає дедалі міцнішою. Я бажаю вам, щоб вона стала товстим канатом, який навіки зв’яже вас так міцно, що ніякі негаразди в житті, не змогли розірвати ваші тенета. Живіть мирно, нехай не качає ваш сімейний човен штормами сварок і лайки. Цінуйте та оберігайте один одного. З Днем весілля!

Гарні побажання з лляним весіллям парі у картинках

Лляне весілля (4 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426172
Лляне весілля (4 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426175
Лляне весілля (4 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426173
Лляне весілля (4 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426177
Лляне весілля (4 роки): привітання з річницею і найкращі подарунки - фото 426179
Новини України