Індія готова зробити свій проактивний внесок у зусилля задля досягнення миру в Україні – прем’єр-міністр Нарендра Моді

Індія готова зробити свій проактивний внесок у зусилля задля досягнення миру в Україні – прем’єр-міністр Нарендра Моді

«Прибувши на землю України, я приїхав із посланням миру» – Нарендра Моді під час свого візиту до Києва   Індія готова зробити свій проактивний внесок у зусилля задля досягнення миру в Україні – прем’єр-міністр Нарендра Моді

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді під час свого візиту до Києва заявив, що Індія готова зробити свій проактивний внесок у зусилля задля досягнення миру, Нью-Делі виступає за досягнення миру в Україні дипломатичним шляхом.

«Індія готова зробити свій проактивний внесок у всі ті зусилля, які докладаються для досягнення миру, і я особисто як друг, якщо я можу відіграти якусь роль, то я дуже хотів би відіграти цю роль у мирному врегулюванні», – сказав він під час спілкування з президентом України Володимиром Зеленським.

За його словами, Індія виступає за досягнення миру в Україні дипломатичним шляхом, водночас із повагою до суверенітету і територіальної цілісності держави.

«Ми трималися подалі від війни, але це не означало, що ми були просто байдужими спостерігачами. Ми ніколи не були нейтральними, і з першого ж дня стали на бік миру…. Тому, приїхавши на землю України, я приїхав із посланням миру», – зазначив він.

Новини України