Християнські привітання з Днем народження в прозі

Християнські привітання з днем народження

Християнину в день рожденья Так важко щось побажати … Немає кращого Божого спасіння !! Хто більше Бога зможе дати? Порожні штампи про здоров’я … Навіщо вони, якщо ти Христов; Ти видужав святою Кров’ю І вірою – істинно здоровий! Удача, зміна-птиця … Бажати її – марна справа! Прийми будь-яке, що трапиться! Удачі щастя не дають!

***

Дорогий і шановний! Прийми вітання від чистої душі і серця з Днем народження! Бажаю, щоб Бог і Ангел-хранитель оберігав всю твою родину, щоб щаслива зірка завжди вказувала на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння та життєвої енергії!

***

День Народження – свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною тратою часу. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

***

Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй навколишнім світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, благо і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведною і світлою дорогою до щастя.

 

християнські привітання з днем народження

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

***

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Хай не скользнет в них смутку тінь, Забудуться нехай все негоди. Я побажати тобі хочу Великої кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди благословляє Божого рука. З Днем народження!

***

З днем твого народження, хай Господь оберігає тебе від усякого зла і дарує тобі благодать у кожному дні. Нехай твоя віра зміцнюється, а твоє серце наповнюється радістю і спокоєм. З Днем народження!

***

Благословенний день народження! Нехай Бог наповнює твоє серце своєю любов’ю та миром. Хай ти живеш у Його світлі і проміняєш Його любов на інших. Бажаю тобі щасливого дня народження і благословенного року!

вітання по християнськи

З днем твого народження, я бажаю тобі бути благословенним і успішним у всьому, що ти робиш. Хай Господь направляє тебе і дає тобі мудрість для прийняття мудрих рішень. Нехай Його благодать супроводжує тебе впродовж усього життя. З Днем народження!

***

Вітаю тебе з особливим днем, коли ти з’явився на цей світ. Нехай Бог залишається поруч з тобою на кожному кроці твого життя. Хай Його благословення супроводжує тебе завжди, а Його любов ніколи не оминає тебе. З Днем народження!

***

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

***

Хай день твого народження буде наповнений радістю і веселощами. Нехай Бог утверджує твоє серце в Його слові і наповнює тебе надією та миром. Хай він розпочинає новий рік твого життя благословеннями та новими можливостями. З Днем народження!

побажання для християн

Вітаю тебе з днем народження! Нехай Бог рясно благословляє тебе Своєю милістю та дарує тобі здоров’я, радість і процвітання. Хай Його світло освітлює твою дорогу, а Його любов наповнює твоє серце. З Днем народження!

***

Благословення Господнє нехай буде з тобою у день народження та на протязі всього року. Нехай Бог твій захищає та наповнює тебе благословеннями Свого обіцяння. Хай він вислуховує всі твої молитви та веде тебе по Його шляхах. З Днем народження!

***

Вітаю з днем народження! Нехай Бог відкриває перед тобою нові двері, наповнені можливостями і великими здобутками. Хай Його милість супроводжує тебе на кожному кроці твого життя. З Днем народження!

***

Прийміть наші найтепліші і чисті побажання з Днем Народження! Дякуємо господа Бога за те, що в цей день народився такий чудовий чоловік, як ви! Нехай ваша милість і співчуття зігрівають і єднають, як можна більше віруючих братів і сестер! Нехай ваші думки будуть позитивними, без хвилювань, тривог, розчарувань і болю! Щиро бажаємо вам, а також вашим рідним і близьким людям, благополуччя, здоров’я, добра, віри, надії і любові! Божої допомоги вам у всіх справах і починаннях! Нехай Господь ваші сили оновлює, зміцнює вашу віру, дарує тілесну фортеця і супроводжує вас все дні вашого життя! У всякі часи сподівайтеся тільки на Господа нашого, Ісуса Христа, моліться і будете почутими! Благоденства вам і мирного життя, гармонії на душі і спокою на серці, вічного здоров’я та порятунку! Вірного шляху життя вам разом з Богом!

побажання християнину

З нагоди твого народження, молюся, щоб Бог наповнив тебе радістю, миром і благодаттю. Хай ти процвітаєш у Його благоволінні, розкриваючи Своє призначення у цьому світі. З Днем народження!

***

З нагоди дня народження, бажаю тобі піднесених моментів, які запам’ятаються на все життя, і милості Божої, яка ніколи не знаходиться в недостатку. Нехай твоє життя буде освітлене Його любов’ю та благодаттю. З Днем народження!

***

“Вітаю тебе з днем народження! Нехай Господь дарує тобі свою силу і міць, щоб ти міг подолати будь-які перешкоди. Хай твоє життя буде наповнене радістю і благодаттю Божою. З Днем народження!

***

Вітаю з днем народження! Нехай Бог розливає на тебе Свій благословенний дощ милості і щедрості. Хай ти ростеш у вірі та досвіджуєш Його любові на кожному кроці свого життя. З Днем народження!

християнські побажання на день народження

Вітаю з днем народження! Нехай Господь зберігає тебе під своїм крилом і наповнює тебе Своєю благодаттю. Хай твоє життя буде світлим свідченням про Його любов та величність. З Днем народження!

***

З днем народження! Нехай Божа благодать осягне тебе й зігріває твоє серце прекрасними моментами. Бажаю тобі щастя, достатку та вдячності за всі благословення, які ти отримуєш від Бога.

***

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був справжнім! Молитовно вам бажаємо милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, нехай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всі добродійства Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далекий схід від заходу! Вихваляйте все чин Господа, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, на Бога покладаючись, і несіть Господу на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий його не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбутися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!

***

З днем твого народження, бажаю тобі мудрості, щоб ти міг зрозуміти Божий план для тебе, і сили, щоб втілювати його в життя. Хай Господь проводить тебе крізь усі складнощі і дарує тобі щастя і благополуччя. З Днем народження!

З Днем народження

Нехай твоє життя буде сповнене позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, чемодан посмішок і кошик любові! Не забувай мріяти івірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем народження!

Вітаю з чудовим днем ​​народження, з днем, в який Бог колись подарував тобі щасливе життя. Бажаю многії літа блага і удачі, міцного здоров’я та істиною любові, мудрості і добра, поваги і радості. Нехай твій ангел завжди зберігає тебе від лиха і зла.

***

Вітаю з особливим днем, коли ти народився до нового життя. Нехай Бог наповнює тебе своєю любов’ю, благодаттю і миром. Хай кожен день твого життя буде покликанням до служіння Йому та сприянням розкриттю твого потенціалу. З Днем народження!

***

З днем народження! Нехай Бог, що створив тебе з любов’ю й оберігає тебе з ніжністю, зберігає твою душу від злого, наповнює твоє серце благодаттю і веде тебе на шляху Своєї мудрості. Хай кожен новий рік твого життя буде часом для зростання в Бозі, розкриття дарів та сприяння добру.

***

Вітаю з днем народження! Хай Господь розкриває перед тобою нові горизонти, наповнені Його добротою, милосердям та величчю. Нехай кожен день твого життя буде благословленим, наповненим радістю і досягненнями. Хай Господь розширює твої границі, надає тобі мудрість для прийняття розумних рішень та дає силу переступати через будь-які перешкоди.

***

У цей радісний і урочистий день поділяємо з вами радість свята і сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам щастя, любові, задоволень, достатку, щоб душа насолоджувалася і співала, а віра ваша нехай буде постійною! Нехай ваша душа не знає холодів, нехай буде світлом осяяний кожен день, а життя ваше нехай нагадує квітучий сад! Нехай вічно вас зберігає Божа рука, а вам бажаємо бути в Божих мріях і серце! Бажаємо вам всією душею відчувати підтримку Бога, бажаємо вам у Всевишнього знаходити відповіді на всі питання! Бажаємо вам у всьому уподібнюватися Отця нашого і Спасителя Ісуса Христа, і нехай він вас ніколи не залишає на бездоріжжі! Нехай господь Бог дарує вам допомогти і нескінченну любов взамін на вашу щиру віру в нього! І нехай ваша любов до Творця ніколи не згасне серед мирської суєти! Береже вас Господь!

***

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

З народженням тебе! Нехай Господь зміцнює твою віру, наповнює твоє серце Його любов’ю та пронизує тебе Своїм Святим Духом. Хай Його благодать сягає кожного аспекту твого життя, розкриваючи тобі Його плани та цілі. Нехай ти стаєш світлом у цьому світі, принісши любов, надію й мир всім навколо.

***

З днем народження! Нехай Бог, що відомий як наш Отець, зігріває твоє серце Своєю ніжною любов’ю. Хай Його благословення заллються на тебе як потік, даруючи тобі радість, мир і щастя. Нехай кожен день твого життя буде заповнений Його благодаттю та відкриватиме нові можливості для служіння Йому.

***

Вітаю з днем народження! Хай Господь оберігає тебе під своїми крилами, подаючи тобі силу й захист у всіх життєвих ситуаціях. Нехай Його слово буде світлом на твоєму шляху, а Його присутність дасть тобі спокій і впевненість. Хай кожен день твого нового року буде наповнений Його благодаттю і досягненнями.

***

З днем народження! Нехай Господь, що дає силу й мудрість, наповнює тебе Своєю величчю та благословеннями. Хай Його незмірна любов обгортає тебе, рясно висипаючи благодатью й милосердям на твою дорогу. Нехай кожен день твого життя буде свідченням Його величі і любові.

***

Вітаю з народженням! Хай Бог, що творить дива, наповнює твоє серце радістю та вдячністю за твоє існування. Нехай Його непохитна віра в тебе допомагає тобі перетворювати мрії на реальність, а Його сила дає тобі сміливість подолати будь-які перешкоди. Хай кожен крок твого життя буде підтриманий Його благословеннями та наставництвом.

***

В чистий і світлий твій день, в свято єдності твоєї душі і тіла, в твій день народження я бажаю, щоб Господь завжди чув твої молитви і простягав тобі руку допомоги у важкі хвилини, щоб твій життєвий шлях не втрачав напрямки праведності і честі, щоб твій добрий твоє серце випромінювало любов і дарувало надію оточуючим, щоб душа твоя залишалася відкритою і щирою.

***

Хай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповниться Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! За допомогою Божою йдіть вперед, назустріч мрії, які не згадуйте про минуле, що не впускайте в свою свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашому житті буде рівною і прямою, а супутниками вашими вірними нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто тих, хто йде поруч з вами, любите життя таким, яким дарує її вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможної, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

Новини України