Дрони СБУ та ЗСУ здійснили найбільшу атаку на військові аеродроми Росії – джерело

Дрони СБУ та ЗСУ здійснили найбільшу атаку на військові аеродроми Росії – джерело

Результати атаки на один з російських аеродромів. Ілюстративне фото   Дрони СБУ та ЗСУ здійснили найбільшу атаку на військові аеродроми Росії – джерело

Далекобійні дрони СБУ та Сил оборони вночі здійснили найбільшу від початку повномасштабного вторгнення атаку на російські військові аеродроми за всю війну, повідомило Радіо Свобода джерело в силових органах.

Йдеться про летовища Воронеж, Курськ, Саваслейка та Борисоглібськ. Джерело підтверджує, що це була спеціально спланована операція, щоб противник не міг використовувати ці аеродроми для ударів КАБами по лінії фронту та українських містах.

Уранці 14 серпня влада кількох російських регіонів заявила про масовану атаку українських дронів. Інформація про удари безпілотників надходила з Воронезької, Нижньогородської, Орловської і Ростовської областей РФ. Місцеві пабліки пишуть про вибухи на військових аеродромах Борисоглібськ, Балтімор і Саваслейка.

У Міноборони Росії заявили, що засобам ППО нібито вдалося знищити чотири тактичні ракети і 117 БПЛА літакового типу. Про військові аеродром згадок не було.

На початку травня у російському Башкортостані український безпілотник вразив нафтопереробний завод. Як повідомило тоді Радіо Свобода поінформоване джерело, це був дрон Служби безпеки, який встановив історичний рекорд, подолавши відстань у 1500 км.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії. Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram, Instagram та Viber Крим.Реалії. Рекомендуємо встановити VPN.

Новини України