Добірка фільмів про спорт, які надихнуть вас на досягнення щодня

Спортсмени й люди, близькі до цієї сфери, точно знають усе про дисципліну та силу духу. Досягати більшого попри біль, втому й обмеження — складно, але можливо.

До перегляду фільмів та спортивних подій замовляйте розливне пиво та смаколики та запрошуйте друзів для обговорення й рефлексій!

«Ейр», 2023

Компанія Nike росла й трансформувалися ще з 1964 року, від заснування. У вісімдесяті компанія почала співпрацювати із спортсменами, аби якось перемогти конкурентів. Сонні Ваккаро та Філу Найту довгий час довелося домовлятися про роботу із Майклом Джорданом. Ідея Сонні запустити власну марку взуття із зірковим баскетболістом могла допомогти випередити конкурентів і стати лідером, та для цього довелося здолати багато труднощів.

«Дорога до НБА», 2022

Стенлі — баскетбольний скаут, який їздить по світу й шукає талановитих гравців. Після відданої роботи його зробили помічником тренера, але компанія несподівано перейшла до сина власника. Новий лідер не поважає і не вірить у Стенлі, тож знову робить його скаутом.

Головний герой в Іспанії зустрічає перспективного гравця та вирішує стати його агентом і провести Бо до НБА, що стане вирішальним не тільки для юного спортсмена, а й для Стенлі в ролі тренера.

«Аутсайдери», 2019

Біографічна драма про боротьбу між компаніями Форда й Феррарі у підготовці до перегонів Ле-Мана. Обігнати Феррарі — амбітна ціль, у яку не вірив майже ніхто. Для розробки моделі Ford GT40 інженер Керролл Шелбі запросив гонщика Кена Майлса. Крім гонитви технологій, для перемоги потрібно ще й побороти страхи в голові та привидів минулого.

«Хлопці у човні», 2023

Студенти Вашингтонського університету мають багато амбіцій та формують команду веслярів. У країні не найкращі часи, тож знайти підтримку невідомій команді украй складно. Але гуртує й надихає всю команду тренер Елвіс Албріксон.

Через складні тренування й випробування духу восьмеро хлопців із простого робітничого класу зможуть узяти участь в Олімпійських іграх і отримають шанс стати чемпіонами.

«Еверест», 2015

Біографічний трилер на основі реальних подій. У 1996 році до підніжжя Евересту прибули декілька груп альпіністів. На кожного учасника сходження чекають випробування, та ще й починається снігова буря. Графік сходження зірваний, але це не найбільша проблема. Через погоду випробування перетвориться на трагедію.

Фільми й закуски — ідеальне поєднання для вечора відпочинку, коли не хочеться нікуди йти. Просто вмостіться на дивані після активного дня й додавайте у кошик смачні страви на сайті https://www.fest.delivery/. А наша добірка фільмів допоможе відпочити й відновити сили для власних досягнутих вершин: у спорті, роботі чи захопленнях.

Новини України