Для чого потрібне міжнародне обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів

Наразі існує дуже багато компаній, діяльність яких передбачає використання транспортних засобів на території інших країн. Це можуть бути логістичні, транспортні, торговельні, будівельні та інші типи компанії фірм. І всім їм, при необхідності виїзду за кордон, потрібна «Зелена картка» для юридичних осіб.

 

Це страховий поліс, який покриває відповідальність компанії перед третьою стороною, якщо водій спричинив останній фінансові втрати. Дізнатися більше про таку послугу можна тут: https://www.pzu.com.ua/corporate/autoparky/greencard.html.

 

Що таке міжнародне обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів

 

Отже, міжнародне обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів («Зелена картка») – такий собі аналог внутрішнього обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, який діє тільки на території 50 країн – учасниць міжнародної системи «Зелена картка». Зазначимо, що всі найближчі сусіди України вимагають її оформлення.

 

Міжнародне обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів можуть оформлювати як фізичні, так і юридичні особи. У першому випадку клієнтам буде доступний спеціальний калькулятор, який дозволяє попередньо розрахувати вартість послуги.

 

З юридичними особами все набагато складніше. Адже набагато вигідніше оформити угоду на весь автопарк.

 

Загалом на ціноутворення цього договору страхування впливають такі основні фактори:

 

— термін дії страхування;

— країни, на території яких діятиме міжнародне обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів («Зелена картка»);

— категорії, типи та моделі ТЗ.

 

Саме через відмінність між автомобілями ціна «Зеленої картки» для юридичних осіб розраховується в індивідуальному порядку.

 

Де оформити міжнародне обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів («Зелена картка»)

 

Якщо вам потрібне міжнародне обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів для власної фірми, ви завжди можете звернутися до СК «ПЗУ Україна». Це відома страхова компанія, яка заслужила хорошу репутацію у клієнтів завдяки професійному підходу та багаторічному досвіду на українському страховому ринку.

 

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» має повне членство в МТСБУ, завдяки чому має право надавати послуги з оформлення міжнародного обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Тут ви завжди можете розраховувати на справедливу вартість послуг, а також багато інших додаткових переваг: інформаційну підтримку через операторів компанії або посередників у країні перебування, послуги перекладачів та юристів, невеликі терміни відшкодування збитків та багато іншого. Більше інформації дізнавайтеся на офіційному сайті.

Источник

Новини України