День ангела 29 серпня: кого сьогодні вітати з іменинами

Іменини 29 серпня/Фото: Unsplash

Цього дня іменини відзначають носії п’яти імен.

День ангела — це вшанування святого покровителя, ім’я якого носить людина. Цей день також називають іменинами.

День ангела (іменини) 29 серпня святкують: Ганна, Іван, Олександр, Степан, Яків.

Чоловічі іменини

Іван

Ім’я Іван (Іоанн) означає «помилуваний Богом», «милість Божа», «подарунок Божий».

Дорослого Івана характеризують такі риси як спокій і добропорядність. Іван – неквапливий і до поспіху ставиться вкрай негативно. Івани за натурою не лідери, а скоріше такі, яких ведуть за собою. Вони люблять і можуть багато працювати. У бізнесі легко вирішують організаційні питання, впевнено почуваються в оточенні творчих людей. З таких хлопців виходять чудові інженери і технологи. Їхнє серйозне ставлення до роботи викликає повагу колег і керівництва.

У сімейних стосунках Іван – це зразковий чоловік і чудовий батько. Він ретельно підходить до вибору коханої. Зазвичай Іван – ідеальний батько, хоча іноді надмірно балує дітей.

Олександр

Олександр – це ім’я давньогрецького походження, що в перекладі означає «той, що захищає людей».

У дитинстві Олександру властиві активність, мрійливість та наполегливість. Він любить справляти гарне враження, може бути гарним другом, втім коло його друзів вкрай обмежене.

У роботі Олександр найбільшого успіху може досягти у підприємницькій діяльності. Саме відсутність зовнішнього контролю дозволяє йому проявити всі свої таланти.

Сімейні стосунки в житті Олександра посідають одне з найважливіших місць. Він люблячий чоловік і батько, обожнює балувати своїх домашніх різними подарунками і приємними сюрпризами.

Степан

Ім’я походить від давньогрецького слова «стефанос» і означає «вінок».

Маленький Степанко – веселий і непосидючий хлопчисько. Він активний, легко знайомиться з однолітками, часто навіть стає їхнім лідером. Хлопчик вміє справляти приємне враження на дорослих. Батькам може завдавати турбот своїм невгамовним характером, а вчителі будуть його побоюватися за спостережливість і гострі зауваження, які він робить, коли помічає помилки дорослих.

Степан може вибрати професію, пов’язану із творчим напрямом. Він буде гарним художником, модельєром, архітектором. У Степана багато друзів і знайомих, для нього відчинені всі двері. Швидко орієнтується в новій атмосфері. Особливо добре почувається в жіночому товаристві.

У сімейному житті стосунки Степана із дружиною будуть складатися не так безхмарно. Надмірна товариськість буде давати привід для ревнощів. Можливе розлучення й новий шлюб. Дітьми займається час від часу, перекладаючи всі турботи, пов’язані з їхнім вихованням, на дружину.

Яків

Яків — це ім’я єврейського походження. У перекладі з івриту ім’я Яків означає «той, хто стежить».

У Якова виділяються такі характерні риси, як практичність і твердий вольовий характер. Він досить приземлена людина, яка не схильна літати в хмарах. Він консервативний в багатьох питаннях. Яків любить стабільність, водночас він комунікабельний і веселий чоловік, який вміє радіти життю. Яків прагне до матеріального благополуччя, але не робитиме ганебні вчинки заради успіху.

Працювати Яків вміє і любить. Його головним стимулом є фінансове добробуту, але нерідко і сама робота йому подобається. Він не схильний до зайвого ризику. Досить успішно проявляється Яків у підприємницькій діяльності. Він вміє налагоджувати зв’язки з потрібними людьми і є дуже надійним партнером.

Сімейне життя Якова може складатися по-різному. Якщо він не буде поспішати з одруженням, а знайде собі господарську, просту і люблячу дружину, то він буде щасливий. Однак якщо поспішить, то шлюб довго не протримається. За сприятливих обставин Яків буде турботливим чоловіком і батьком.

Жіночі іменини 

Ганна (Анна)

Ім’я Анна прийшло до нас із Греції, а туди з ще більш давньої іудеї. На івриті ім’я Анна означає «добра воля» або «прихильність».

Ганна зростає милою, ласкавою і доброю дитиною. Вона має багато друзів і легко заводить нові знайомства. На жаль її добротою часто користуються з корисливою метою. Ганні не властива сором’язливість і вона зростає обдарованим природного артистичністю дитиною.

У дорослому віці Анна може багато і наполегливо працювати. Це допомагає їй в навчанні і кар’єрі на роботі. Проте вона занадто добра, що в сучасному світі може заважати успішно рухатися кар’єрними сходами.

Чоловіка Аня часто вибирає, щоб було про кого дбати. Рідко коли чоловік Ані, самостійний успішний чоловік. Для створення сім’ї вона шукає спокійного, слухняного, трохи схожого на дитину чоловіка і в сімейному житті Аня зазвичай грає роль «мами».

Новини України