Більше року рідні жили в невідомості: ідентифікували тіло загиблого воїна з Прикарпаття (ФОТО)

Більше року рідні жили в невідомості: ідентифікували тіло загиблого воїна з Прикарпаття (ФОТО)

Олександр Попович перестав виходити на зв’язок з рідними ще навесні 2023 року. З того часу життя його сім’ї перетворилося на пекло сподівань і розпачу. На жаль, загибель Героя із Прикарпаття підтвердила молекулярно-генетична експертиза останків.

Про трагічну долю Олександра Поповича розповіли у Городнківській міській раді.

«18 травня 2023 року, в ході бойових дій проти збройних формувань російської федерації, захищаючи волю і незалежність України в районі населеного пункту Бахмут Донецької області загинув старший лейтенант, командир кулеметного взводу 2 стрілецької роти військової частини А4809 Попович Олександр Іванович, 02.08.1976 року народження, мешканець села Торговиця.

До сьогодні Захисник вважався зниклим безвісти. Тіло Олександра Івановича вдалося ідентифікувати за допомогою молекулярно-генетичної експертизи. Вже завтра, 17 серпня, орієнтовно о 10:00 год. тіло Героя повернеться до рідного дому. (Про точну годину зустрічі Героя повідомимо додатково)», — написали у міській раді.

Олександр Попович з Прикарпаття, Городенківська міська рада

Тепер родина Олександра принаймні матиме місце, куди можна буде прийти і провідати його могилу. Час невідомості закінчився розпачем. 

Висловлюємо співчуття рідним і близьким.

Новини України