АТ «Будіндустрія» — лідер ринку України у сфері виробництва бетону

Шукаєте вітчизняне підприємство, яке виробляє якісний бетон із застосуванням інноваційних технологій та обладнання від провідних світових компаній? Ви звернулися за вірною адресою – до АТ «Будіндустрія», що входить до складу ПБГ «Ковальська» та не один десяток років успішно працює на ринку України.

 

«Будіндустрія Ковальська» — найбільший та найтехнологічніший виробник такої продукції.

 

 

Історія роботи підприємства

 

За більше, ніж 20 років лідерства на ринку України, «Будіндустрія Ковальська» успішно підтвердив і підтверджує свій статус кращого з кращих. Філіали підприємства функціонують у декількох регіонах країни – Львівській, Київській, Чернігівській, Херсонській та Житомирській областях.

 

Компанія виробляє ряд продуктів, у тому числі:

 

— будівельні суміші;

— тротуарну плитку;

— бетон та бетонні розчини;

— залізобетонні вироби;

— дорожні елементи.

 

Продукція АТ «БУДІНДУСТРІЯ» вражає різноманіттям брендів, серед яких ви знайдете «Бетон від Ковальської», тротуарну плитку AVENUE та будівельні суміші Siltek.

 

Маючи в розпорядженні власний парк сучасних автобетонозмішувачів, вони забезпечують швидку та своєчасну доставку бетонних сумішей. А для вашого спокою всі їх продукти супроводжуються Сертифікатом якості відповідно до ДСТУ.

 

Окрім того, ПБГ «Ковальська» входить до складу низки вітчизняних бізнес-асоціацій – конфедерації будівельників України, спілки виробників будматеріалів та Європейської бізнес-асоціації.

 

Переваги співробітництва з «Будіндустрія Ковальська»

 

Заводи підприємства одними з перших у будівельній галузі в Україні успішно пройшли сертифікацію ISO 9001:2015. Кожен з етапів виробництва продукції контролюється на найвищому рівні, а всі партії сировини, які отримуються з власної сировинної бази, проходять багаторівневу перевірку та отримують державний сертифікат якості.

 

У процесі виробництва підприємство використовує сировину від провідних європейських виробників, у тому числі мінеральні та хімічні домішки, а також інноваційне обладнання. Починаючи з 2012 року, тут на базі власного інноваційно-технологічного центру вдосконалюються та розробляються нові рецептури бетону.

 

Промислово-будівельна група «Ковальська» відкрита перед клієнтами, тому вона запровадила онлайн-сервіс «Контроль бетону» і GPS-трекінг для більшого зручності. Крім того, компанія використовує технологію безвідходного виробництва, що допомагає зберегти екологію та зменшити витрати ресурсів завдяки переробці залишків будівельних матеріалів.

Источник

Новини України