4-річну дівчинку, яка випала з вікна багатоповерхівки в Бердичеві, відбирають у батька

Трагічна історія з дівчинкою з Бердичева, яка напередодні випала з балкону третього поверзу, мала своє продовження.

Нагадаємо, вчора всю область сколихнула новина про те, що з вікна 3-го поверху багатоповерхівки випала маленька дівчинка.

Як повідомляє сайт Бердичісської міської ради, у Бердичеві з цього приводу було скликано засідання виконавчого комітету: на розгляд членів виконкому представили проєкт рішення про негайне відібрання 4-річної доньки від батька. Попередньо з відповідним клопотанням виступила міська служба у справах дітей, було складено акт проведення оцінки рівня безпеки дитини.

 

Відео дня

Наразі дівчинка знаходиться у міській лікарні, інформували присутніх на засіданні, вона – у безпеці, попереду заплановано оперативне втручання, загрози життю, за оцінкою медиків, немає.

А ось у батька, через недогляд, скоріш за все, якого трапився випадок, що міг обернутися трагедією, дитину відберуть. Протягом семи днів має бути підготовлено та подано позовну заяву до Бердичівського міськрайонного суду про позбавлення чоловіка батьківських прав. Дитину тимчасово влаштують за процедурою, передбаченою чинним законодавством.   

 

Джерело

Новини України