3 ідеї гастрономічного побачення у Львові та на околицях

Мешкаєте у Львові чи завітали у місто на відпочинок, і хочеться провести час романтично, отримуючи нові гастрономічні враження? Тоді ознайомтеся з цією добіркою місць, про які обов’язково слід знати кожному поціновувачу смачних та ситних страв, а також тим, хто бажає замовити доставку їжі.

1. Пікнік у мальовничому місці

Іноді так хочеться провести час на природі, смакуючи улюблену страву. Для цього достатньо вибрати зручний для обох день та підібрати м’який естетичний плед. Рідко в ході планування такого дозвілля вистачає часу на кулінарні звершення, тож на допомогу прийде доставка їжі у Львові https://rovero.ua.

Заклад RoVero Sushi&Pizza має велике меню. Він вирізняється з-поміж інших ресторанів щедрістю до наповнення страв, ретельним підбором інгредієнтів та надійним пакуванням кожного замовлення їжі, щоб після доставки смак був бездоганним. На пікнік можна взяти наступні позиції:

  • Салати, серед яких є як класичні, так і екзотичні. Доставка такої їжі у Львові здійснюється у надійному одноразовому посуді.
  • Суші та роли — найрізноманітніші варіації наповнень та форм: від макі до спрінгролів.
  • Суші з печі (гарячі суші) — довершені поєднання смаків, що врятують ваш пікнік у прохолодну погоду.

Також сервіс доставки їжі пропонує широкий асортимент напоїв. Найгарнішими локаціями для трапези просто неба (без багаття) є Скнилівський парк, лісопарк «Білогорща», Горіховий гай, парк «Погулянка».

2. Романтичний обід чи вечеря в закладі та прогулянка по визначних місцях

Перебуваєте у Львові? Тоді романтичний вечір можна провести у ресторані RoVero. Це маст-візит місце для людей, які обожнюють піцу, адже тут її налічується понад 20 видів: не лише солоні, а й солодкі варіації. Тож це відмінне місце для отримання гастрономічних вражень. Адреса закладу: вул. Морозна, 14, м. Львів.

Піца на замовлення готується дуже швидко, а її кількість інгредієнтів приємно вражає. Надалі варто запланувати маршрут містом, наприклад, прогулятися Стрийським парком або площею Ринок та прилеглими до неї вулицями.

До речі, піцерія «Роверо» є й у Брюховичах. Сюди приїжджають для прогулянок Брюховецьким лісом та візиту в Астрономічну обсерваторію. А відпочивати найліпше у затишному закладі, що розташований за адресою: с. Брюховичі, вул. Курортна, 2. Зручно, що можна ще й замовити їжу додому.

3. Домашній перегляд фільму з сетом

Доставка їжі від RoVero Sushi&Pizza — запорука ідеальної організації домашнього побачення. Ваше завдання — лише вибрати кінострічку в улюбленому жанрі. Найскладніше та кропітке, а саме приготування суші, беруть на себе фахівці ресторану.

Можна замовити фірмовий сет закладу, набір різноманітних «Філадельфій» або взагалі придбати в цій службі доставки їжі сет піц, щоб точно вистачило до завершення фільму. Зверніть увагу, що доставка їжі безкоштовна при замовленні на суму вiд 400 грн., а в зеленій зоні — від 900 грн. Влаштувати цікаве побачення — легко, якщо не обтяжувати себе кухарством, а просто зробити замовлення!

Новини України